<
НОВИНИ ДНЯ: Курячі крильця в томатному маринаді: простий і смачний рецепт  Повернення біженців з-за кордону відкладається: оновлений прогноз до 2026 року  Нова військова допомога може послабити ворога і дати стратегічну ініціативу Україні, - Павлюк  Бойових вильотів на F-16 поки немає – все інше можливе: генерал заінтригував щодо постачання західних літаків  Як приготувати домашні хотдоги в духовці  У Генштабі повідомили, кому з чоловіків потрібно йти до ТЦК  Глава Rheinmetall закликав Німеччину до збільшення військових витратвсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
30.10.2021 623

Причину появи коронавірусу, ймовірно, не встановлять ніколи – розвідка США

Американська розвідка заявила про ймовірність того, що ніколи не зможе визначити походження COVID-19.

Як повідомляє Reuters, вірус SARS-CoV-2, за заявою спецслужб США, не розроблявся як біологічна зброя.

В офісі директора національної розвідки США (ODNI) повідомили, що дві гіпотези виникнення COVID-19 вважаються правдоподібними: природний контакт з інфікованою твариною та інцидент, пов'язаний із лабораторією.

Одні аналітики говорять про природне походження вірусу, інші – про лабораторне. Є й такі, хто вважає усі версії однаково ймовірними.

Говориться, що недостатньо клінічних зразків або повного розуміння епідеміологічних даних щодо ранніх випадків COVID-19.

Також наголошують, що офіційні особи Китаю не знали про вірус спалаху COVID-19.

Оценка материала:

5.00 / 1
Причину появи коронавірусу, ймовірно, не встановлять ніколи – розвідка США 5.00 5 1
Життя та Стиль / Суспільство
30.10.2021 623
Еще материалы раздела «Суспільство»