НОВИНИ ДНЯ: Фінансовий гороскоп на квітень 2024 року  В Україні у четвер прогнозують потепління до +20°  Лукашенко зламав версію Путіна про "втечу" терористів до України  Загроза наступу РФ на Харків: місцевий депутат про сили РФ у Бєлгородській та Курській областях  Синоптики потішили прогнозом погоди в Україні: наскільки потепліє  У Повітряних силах розповіли, чому росіяни зменшили інтервали між атаками на Україну  Охорона Кримського мосту зменшилась, він втратив один периметр оборони – речник ВМС ЗСУвсі новини дня
Політика
Світ
01.11.2021 801

Росія залякує адвокатів родичів жертв катастрофи МН-17

За даними нідерландської преси в останні місяці почастішали випадки переслідування.

Захисники скаржаться, що після судових засідань помічали біля своїх будинків підозрілих незнайомців. Наразі відомо про чотири інциденти. Поліція підозрює російські спецслужби та уже запропонувала адвокатам захист.

Новий блок слухань у справі розпочнеться у понеділок, першого листопада. У суді слово матимуть родичі загиблих – повідомили у новинах «Сьогодні» на каналі «Україна».

Борт МН-17 рейсу Амстердам - Куала-Лумпур розбився 17 липня 2014 року. У літак поцілили ракетою «Бук» російського виробництва. Загинули 298 людей.

Оценка материала:

5.00 / 1
Росія залякує адвокатів родичів жертв катастрофи МН-17 5.00 5 1
Політика / Світ
01.11.2021 801
Еще материалы раздела «Світ»