<
НОВИНИ ДНЯ: Жорстока, радянська людина: що західні ЗМІ пишуть про нового наступника Шойгу Бєлоусова  Американська військова допомога Україні вже в дорозі — Блінкен  Війна Росії в Україні: Шольц дав обіцянку  Курячі стегенця, мариновані в кефірі: простий рецепт  Наскільки задоволені життям українські біженці у Німеччині, Польщі та Чехії, - опитування  Скільки українських біженців готові колись повернутися з Європи − дані опитування шокують  ЗСУ атакували секретну військову базу РФ у горах Криму: що про це відомовсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
01.11.2021 864

«Це дуже смачно»: Оля Полякова у «Ранку з Україною» поділилась рецептом французького сніданку

Популярна співачка, зірковий детектив грандіозного шоу «МАСКА» Оля Полякова завітала у студію «Ранку з Україною» на каналі «Україна». Під час спілкування з ведучими Лілією Ребрик і Григорієм Германом артистка розповіла, як зробити ідеальні французькі тости до сніданку.

Співачка Оля Полякова днями з’явилась у студії програми «Ранок з Україною», де разом із Григорієм Германом приготувала смачний і поживний сніданок – французькі тости.

Для приготування знадобляться:

Плетінка або бріош – 4 шматки

Яйця – 4 шт.

Цукрова пудра – 2 ст.л.

Вершки 20% – 60 мл

Мигдальні пластівці – 80 г

Рослинна олія – 2 ст.л.

Ваніль

У мисці збити яйця з вершками, додати трошки ванілі та цукрову пудру, ретельно перемішати. Шматки плетінки занурити у вершково-яєчну суміш і дати трохи просочитись. Тим часом розігріти на пательні олію. Посипати тости мигдалевими пластівцями і обсмажити до золотої скоринки.

«Плетінка – це трохи не те, якщо ви хочете спробувати справжні французькі тости, зайдіть на мій канал у Ютубі, де є гарний рецепт бріошу та спечіть його самостійно, – коментує зірковий детектив грандіозного шоу «МАСКА» Оля Полякова в ефірі каналу «Україна». – Але все одно вийшло дуже смачно, люди, готуйте і ви собі такий сніданок! І ще одна маленька порада – довше тримайте хлібчик у вершковій суміші, нехай він просочиться, а вже потім смажте».

Дивіться програму «Ранок з Україною» у будні о 6:30 на каналі «Україна».

 

Оценка материала:

5.00 / 1
«Це дуже смачно»: Оля Полякова у «Ранку з Україною» поділилась рецептом французького сніданку 5.00 5 1
Життя та Стиль / Суспільство
01.11.2021 864
Еще материалы раздела «Суспільство»