<
НОВИНИ ДНЯ: Весняне тепло повертається: на сході й півдні прогнозують до +27°  Як зміниться чисельність населення в Україні після війни: демографка шокувала прогнозом  З якими хворобами не можуть мобілізувати під час війни: повний перелік  Боротьба за оборону: як Україна будує найпотужніші в історії захисні споруди від Росії  Дощі не всюди та "цікава" температура. Синоптик дала прогноз на 25 квітня в Україні  В Росії пригрозили ЄС "жорсткою відповіддю" на вилучення заморожених активів  "Нафтогаз" встановив ціну на газ для населення ще на рік: скільки потрібно платитивсі новини дня
Життя та Стиль
Автоклуб
02.11.2021 600

Набули чинності нові правила дорожнього руху

З понеділка набули чинності нові правила дорожнього руху.

signs_5_3_480x270_02.11.21

Для водіїв з’являються знаки, що позначатимуть, зокрема, житлову зону, напрямок повороту, місця дозволеної зупинки, стоянки та платної дороги. Зміниться обмеження швидкості за межами населених пунктів – залежатиме від ширини роздільної лінії.

Знаки регулюватимуть і рух пішоходів та велосипедистів, а також осіб із порушенням зору. А ще для українців діятимуть нові діагональні пішохідні переходи – повідомили у новинах «Сьогодні» на каналі «Україна».

Оценка материала:

5.00 / 1
Набули чинності нові правила дорожнього руху 5.00 5 1
Життя та Стиль / Автоклуб
02.11.2021 600
Еще материалы раздела «Автоклуб»