НОВИНИ ДНЯ: На тлі потепління. Синоптики попередили, де до кінця робочого тижня пройдуть дощі  У Британії визнали, що не могли б воювати з Росією понад два місяці  Смачні батуринські коржики за 110-літнім рецептом: такими ласували гетьмани  Ще буде короткочасне похолодання: синоптикиня розповіла, якої погоди чекати в Україні  Франція найближчим часом зможе передати Україні майже 80 установок Caesar  Як Україна може досягти ядерного паритету з РФ: нардеп назвав три шляхи  28 березня в Україні стане ще тепліше, у кількох областях - дощі всі новини дня
Життя та Стиль
Афіша
02.11.2021 474

Заради особистого щастя героїня проєкту «Я везу тобі красу» пройшла розпеченим вугіллям

Ведучий мейковер-шоу «Я везу тобі красу» на каналі «Україна» Юрій Царьов підготував різні випробування для учасниць проєкту. Одній з них довелося забути про біль і стати на розпечене вугілля босими ногами.

Коли жінка живе довгий час без коханого чоловіка, вона наче надягає захисну маску, щоб вижити та вистояти. Часто такою маскою є агресія чи суворе ставлення до оточуючих. У цьому зізналася одна з героїнь шоу «Я везу тобі красу». Хоча насправді самотнім жінкам завжди хочеться бути м'якими та ніжними.

Щоб позбутися минулих установок, ведучий програми Юрій Царьов запропонував пройти випробування та довіритися експерту з вивчення глибин свідомості.

«Багато наших переконань перебувають у підсвідомості. Коли людина йде по вугіллю із наміром, що вона хоче позбутися старих програм, вони зникають, – пояснив експерт із вивчення глибин свідомості. – І далі життєвий шлях людини починається з чистого аркуша».

Просимо глядачів каналу «Україна» не повторювати експеримент і не ставати босими ногами на розпечене вугілля, щоб не отримати травми. Подібне випробування можна проходити лише під наглядом професіонала та у спеціально відведеному для цього місці.

За словами експерта, який проводив випробування на проєкті «Я везу тобі красу», розпечене вугілля – це межа підсвідомості людини. Перейшовши її, ми позбуваємось усього старого та непотрібного, що було раніше. Але критикувати себе за минуле не треба.

«Все, що відбувається у житті, має на те причину. Це треба просто прийняти як певний досвід», – сказав експерт із вивчення глибин свідомості.

Які саме переконання заважали героїні шоу «Я везу тобі красу» бути щасливою, дивіться в 4 випуску на сторінці каналу «Україна» на YouTube. Учасницею проєкту, яка наважилася пройти розпеченим вугіллям, стала 64-річна Наталя.

Дивиться мейковер-шоу «Я везу тобі красу» у будні о 10:30 на каналі «Україна».

Оценка материала:

5.00 / 1
Заради особистого щастя героїня проєкту «Я везу тобі красу» пройшла розпеченим вугіллям 5.00 5 1
Життя та Стиль / Афіша
02.11.2021 474
Еще материалы раздела «Афіша»