НОВИНИ ДНЯ: Військові аналітики про російську ракету "Циркон": бойову задачу не виконує  Гуцульська росівниця: як приготувати давно забуту страву української кухні  Які свята у квітні 2024 року: як працюватимуть і відпочиватимуть українці  На тлі потепління. Синоптики попередили, де до кінця робочого тижня пройдуть дощі  У Британії визнали, що не могли б воювати з Росією понад два місяці  Смачні батуринські коржики за 110-літнім рецептом: такими ласували гетьмани  Ще буде короткочасне похолодання: синоптикиня розповіла, якої погоди чекати в Українівсі новини дня
Політика
Україна
02.11.2021 417

У Кабміні вирішують, як підтримати бізнес у "червоних" зонах

Уряд опрацьовує кілька напрямків допомоги місцевим бізнесменам із "червоних" епідеміологічних зон.

Допомога не буде пов'язана з прямою виплатою коштів, повідомив голова Кабміну Денис Шмигаль.

"Ми постійно спілкуємося з бізнесом про те, яка підтримка їм сьогодні потрібна... Тому що ми сьогодні локдаун не робимо, як у попередніх хвилях: у нас немає закриття бізнесу, наша мета - вакцинувати колективи та суспільство, клієнтів, якщо йдеться про ресторани. Минулої хвилі були закриті ресторани, страждали деякі сфери і цей бізнес отримував підтримку. У цій хвилі ключове завдання - вакцинуватися. Якщо колектив вакцинований, бізнес працює без обмежень", - сказав Шмигаль на брифінгу за підсумками робочої поїздки до Запорізької області.

При цьому він наголосив, що розглядаються кілька напрямків допомоги бізнесу: покращення доступу до кредитування, зниження навантаження за оренду комунального та державного майна.

"Це одне з головних прохань бізнесу: полегшити тягар за оренду комунального та державного майна", - зазначив прем'єр-міністр.

Він додав, що це відповідальність місцевої влади. А Кабмін може "це рекомендувати".

Оценка материала:

5.00 / 1
У Кабміні вирішують, як підтримати бізнес у "червоних" зонах 5.00 5 1
Політика / Україна
02.11.2021 417
Еще материалы раздела «Україна»