<
НОВИНИ ДНЯ: В Україну повертається тепло - 23 квітня вдень уже буде до +21°  Буданов пояснив, як змінилася армія РФ від початку повномасштабної війни  Меню на Великдень 2024: найкращі страви до святкового столу  Погодний апокаліпсис: Україну накрив потужний циклон, що це означає  Швидкісний режим на дорозі: поліція нагадала про штрафи та пояснила, як їх уникнути  Зеленський назвав наступні цілі диктатора Путіна після України  Спека чи дощі: метеорологиня про погоду на літо 2024всі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
03.11.2021 446

У Київській області запровадили посилений контроль за дотриманням карантину

У Київській області запровадили посилений контроль за дотриманням карантину. Створено 41 мобільну групу, яка проводитиме рейди по території області.

Про це заявив голова Київської обласної державної адміністрації Василь Володін, повідомляє РБК-Україна, посилаючись на прес-службу Київської ОДА.

Спочатку перевірки мали профілактичний характер, але сьогодні контроль в регіоні запровадили посилений, зазначив Володін.

41 мобільна група проводитиме рейди по території області. До її складу будуть входити представники територіальних органів Нацполіції, Держпродспоживслужби та місцевої влади.

"Вони посилено контролюватимуть, як в регіоні дотримуються обмежувальних заходів, передбачених "червоною" зоною. Безумовно, протиепідемічні норми є достатньо жорсткими, але ці вимоги є вкрай необхідними для подолання пандемії", - сказав голова Київської ОДА.

Правила карантину в "червоній" зоні

Київська область перебуває в "червоній" зоні.

Тому усі 100% відсотків працівників та відвідувачів закладів харчування, торгових центрів, кінотеатрів, непродовольчих ринків і магазинів, спортзалів, басейнів і фітнес-центрів повинні мати сертифікат про вакцинацію або негативний тест, проведений не пізніше 72 годин.

Оценка материала:

5.00 / 1
У Київській області запровадили посилений контроль за дотриманням карантину 5.00 5 1
Життя та Стиль / Суспільство
03.11.2021 446
Еще материалы раздела «Суспільство»