НОВИНИ ДНЯ: Байден і Зеленський анонсували ще одну зустріч за кілька тижнів  Загарбники не встигнуть добудувати захисні споруди для Керченського мосту цього року — Плетенчук  Синоптики дали прогноз на п'ятницю і попередили про небезпеку  В Україні 25 вересня без опадів, вдень до +28°  На заході дощі з грозами: прогноз погоди на 25 вересня в Україні  В Україні з середи посилиться вітер, це може погіршити ситуацію з пожежами - синоптики  На заході туман, а в Криму - невеликий дощ: прогноз погоди на 24 вереснявсі новини дня
Політика
Україна
03.11.2021 573

Розвідка назвала чисельність російських військ біля кордонів України

Біля кордонів України і на тимчасово окупованих Росією територіях знаходяться російські війська. За даними розвідки, на початок листопада їх загальна чисельність становить близько 90 тисяч осіб.

Про це повідомляє пресслужба Міністерства оборони України.

За даними розвідки, біля українських кордонів знаходяться війська 8-ї, 20-ї армій Південного і Західного військових округів, а також сили і засоби Чорноморського флоту РФ.

"Крім того, поблизу нашого кордону базуються окремі з'єднання і частини 4-ї, 6-ї армії військово-повітряних сил і протиповітряної оборони Повітряно-космічних сил Збройних сил Російської Федерації", - йдеться в повідомленні.

При цьому наголошується, що на тимчасово окупованих територіях Донбасі розгорнуті і діють два армійські корпуси російських військ.

"Слід зазначити, що Російська Федерація періодично вдається до практики перекидання та накопичення військових підрозділів з метою підтримання напруги в регіоні та політичного тиску на сусідні держави", - йдеться в повідомленні.

Оценка материала:

5.00 / 1
Розвідка назвала чисельність російських військ біля кордонів України 5.00 5 1
Політика / Україна
03.11.2021 573
Еще материалы раздела «Україна»