<
НОВИНИ ДНЯ: Розкрита одна з таємниць виникнення життя на Землі – дослідження  Виробник Iris-T анонсував передачу Україні ще однієї ЗРК найближчими тижнями  Російські кораблі створюють загрозу в Балтійському морі — очільник МЗС Швеції  Рецепт ніжного "Наполеону" з вишнею  Церковний календар на травень 2024 року: дата Великодня та інших важливих релігійних свят  Дощі чи сонце? Синоптики розповіли, якої погоди чекати в Україні на Великдень  США хочуть дати фінансову допомогу Україні в кредит, але його можуть списативсі новини дня
03.11.2021 484

В Україні знову підскочила ціна на бензин

Українських автолюбителів чекає нова ціна на бензин і дизельне паливо.

Про це йдеться в повідомленні Міністерства економіки, яке підвищило граничну вартість бензинів на 20 копійки – до 28,40 грн за літр.

Водночас вартість дизельного пального після підвищення протягом жовтня на 1,12 грн за літр знизилася на 17 копійок - до 24,90 грн за літр.

З урахуванням граничної торгової націнки вартість бензину на початок листопада не повинна перевищувати 33,40 грн за літр, дизпального – 31,90 грн за літр.

Як повідомляв УНІАН, 14 травня Кабінет міністрів прийняв постанову, якою до закінчення карантину ввів державне регулювання цін на бензин і дизельне пальне.

Згідно з документом, встановлено рівні торговельної надбавки до середньої ціни дизельного пального не вище 7 грн за літр і бензину – не вище 5 грн за літр.

Оценка материала:

5.00 / 1
В Україні знову підскочила ціна на бензин 5.00 5 1
Бізнес / Ринки та компанії
03.11.2021 484
Еще материалы раздела «Ринки та компанії»