<
НОВИНИ ДНЯ: Політолог вказав на знакові залаштункові деталі "інавгурації" Путіна  "Полювання" на ухилянтів чи норма закону: військові пояснили, для чого у Києві збирають списки чоловіків для ТЦК  НМТ-2024. Коли та як зареєструватись на додаткову сесію  В Україні знову очікуються заморозки: прогноз погоди на 12 травня  В Україні 12 травня переважно без опадів, вдень до +20°  Ракети до Patriot і не тільки. США оголосили новий пакет військової допомоги Україні  Де в Україні будуть сильні заморозки: прогноз погоди на 12 травнявсі новини дня
Життя та Стиль
Афіша
03.11.2021 550

Зіркові детективи гіпершоу «МАСКА» Оля Полякова та NK | Настя Каменських зізнались, що цінують у чоловіках

В улюбленому шоу українців «МАСКА», яке виходить щосуботи о 21:00 на телеканалі «Україна», зіркові детективи, популярні співачки NK | Настя Каменських і Оля Полякова під час виступу одного з учасників відверто розповіли, які чоловіки здатні підкорити їхні серця.

У другому випуску нового сезону грандіозного шоу «МАСКА» на сцену вийшов фантастичний білий Тигр, який одразу привернув до себе увагу зіркового детектива Олі Полякової. Та й ведучий проєкту Володимир Остапчук моментально відмітив, що учасник досить великий і сильний.

«Сильний чи ні, ми поки не знаємо – він ще мене не носив на руках, – сміючись, прокоментувала зірковий детектив шоу «МАСКА» Оля Полякова. На що Володимир Остапчук зазначив, що співачка сильно забігає наперед, але отримав несподівану відповідь. – Знаєте, ми вже в такому віці, коли треба поспішати».

А DZIDZIO поставив артистку перед нелегким вибором: Грифон або Тигр?

«Спочатку мені треба послухати, як він співає! Я чоловіків ціную за талант», – зізналась Оля Полякова.

NK | Настя Каменських теж не втрималась та розповіла, що її підкорює в представниках сильної статі: «А я ціную чоловіків за інтелект». А у Тигрі артистка розгледіла сильного, спортивного чоловіка.

«Я в цьому не впевнена, – відповіла їй Полякова ефірі каналу «Україна». – Настю, сходи на розвідку. Я не можу – що люди подумають?»

А хто сховався під маскою Тигра і чи складеться романтична історія між ним та Олею Поляковою, глядачі дізнаються у нових випусках популярного шоу-детективі «МАСКА».

Дивіться нові випуски другого сезону найпопулярнішого і найтаємничішого на українському телебаченні та в усьому світі шоу «МАСКА» щосуботи о 21:00 на каналі «Україна».

 

Оценка материала:

5.00 / 1
Зіркові детективи гіпершоу «МАСКА» Оля Полякова та NK | Настя Каменських зізнались, що цінують у чоловіках 5.00 5 1
Життя та Стиль / Афіша
03.11.2021 550
Еще материалы раздела «Афіша»