<
НОВИНИ ДНЯ: Буданов розкрив план зі знищення путінської армії в Україні  Допомога Україні від США: згідно з законопроєктом американська влада має розробити довгострокову стратегію підтримки  Перед вихідними дощів в Україні поменшає, але тепліше не стане  Чи зберігає Україна суверенітет та чи здатна ухвалювати власні рішення: думка громадян  Синоптики попереджають про сильні заморозки: де і коли суттєво знизиться температура  Україну накрило сильне похолодання: де 19 квітня будуть дощі, сніг та заморозки  Чехія планує передати Україні півтора мільйона снарядів до кінця року, - прем'єрвсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
03.11.2021 653

Ексклюзив «Зiркового шляху»: В’ячеслав Узелков зі скандалом покинув інтерв’ю через запитання про дітей

Колишній боксер В’ячеслав Узелков розповів журналістам програми «Зірковий шлях», яка виходить на телеканалі «Україна» у будні, чому заблоковав сина у соцмережах.

Після гучного розлучення В’ячеслава Узелкова та Марини Боржемської минуло вже три роки. Та в пресі досі виринають скандальні подробиці життя колишнього подружжя. Наприклад, відомо, що В’ячеслав майже не бачиться зі своїми дітьми, а старшого сина Роберта навіть заблокував у соціальних мережах.

«Я не бачу дітей тому що, по-перше Марина і її батьки налаштовують дітей проти мене. Я знаю це. Я звоню до дітей, вони не хочуть зі мною гуляти, спілкуватися. Так, я можу їх знайти просто на вулиці, але потім вона так само всім каже, що діти не хочуть, я їх переслідую. Тому я не знаю навіть, що робити. Я залишив так, як є. Не хочеш – добре, я не буду нічого робити», - говорить Узелков на телеканалі «Україна».

За словами екс-спортсмена мотиви Марини йому зрозумілі.

«Тому що тим самим вона показує, що вона така гарна мама, яка робить все для блага дітей, а я поганий батько. Я бачу дітей 3 рази на рік: на Новий Рік, день народження Роберта й Олівії. На цей час я бачив 2 рази – на дні народження Роберта й Олівії. Я просто приїхав, привітав і повернувся. Мене не запрошують ані святкувати, ані навіть спілкуватися з ними, ні з ким», - ділиться Узелков.

Чоловік зізнається, дітям він завжди нагадує, що радий їх бачити.

«Я це кажу дітям постійно. Кажу: «Я хочу тебе бачити, заходьте до мене. Просто гуляєте, вихідні – приїжджайте, я буду забирати, будемо гуляти, грати, святкувати. Ваша кімната залишилася вашою». Вони при мамі кажуть: «Так», а потім знову не беруть слухавку і не відповідають мені ні на що. Коли вони з мамою або з бабусею, вони ніколи не беруть слухавку. Це я знаю на 100%».

Кілька років тому В’ячеслав заблокував власного сина Роберта в соцмережі.

«Це було 3 роки тому. Йому 8 років, дитина не має сидіти в соцмережі і дивитися, як мама з батьком розлучаються і намагаються полити брудом один одного. В малого вже поганий зір, в нього окуляри вже 3 роки. В чому сенс його телефону? Він постійно сидить з бабусею, вона йому дала гаджет і все», - ділиться В’ячеслав Узелков.

Запитання журналіста щодо засобів, якими колишнє подружжя намагалося вирішити власні конфлікти, розлютило В’ячеслава, і він просто залишив інтерв’ю.

Дивіться «Зірковий шлях» в ефірі каналу «Україна».

 

Оценка материала:

5.00 / 1
Ексклюзив «Зiркового шляху»: В’ячеслав Узелков зі скандалом покинув інтерв’ю через запитання про дітей 5.00 5 1
Життя та Стиль / Суспільство
03.11.2021 653
Еще материалы раздела «Суспільство»