<
НОВИНИ ДНЯ: Буданов розкрив план зі знищення путінської армії в Україні  Допомога Україні від США: згідно з законопроєктом американська влада має розробити довгострокову стратегію підтримки  Перед вихідними дощів в Україні поменшає, але тепліше не стане  Чи зберігає Україна суверенітет та чи здатна ухвалювати власні рішення: думка громадян  Синоптики попереджають про сильні заморозки: де і коли суттєво знизиться температура  Україну накрило сильне похолодання: де 19 квітня будуть дощі, сніг та заморозки  Чехія планує передати Україні півтора мільйона снарядів до кінця року, - прем'єрвсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
24.12.2021 760

Ексклюзив «Зiркового шляху»: Тарабарова розповіла, чому не часто балує дітей подарунками

Співачка Світлана Тарабарова розповіла у програмі «Зірковий шлях», яка виходить на телеканалі «Україна», як виховує дітей.

Світлана Тарабарова зізнається, що просить друзів приходити до її малюків без подарунків.

«Коли ми були при надії з Іваном, ми з чоловіком домовлялися, як ми будемо виховувати дітей. Що з приводу подарунків ми будемо себе стримувати. Чому я прошу друзів приїжджати без подарунків? Щоб Іван зустрічав людей, а не подарунки. В нас була історія з похресником. Кожен раз ми приїздили с подарунком, так у нас прийнято. І одного разу ми приїхали, і наш похресник навіть не привітався, він сказав: «А що ти мені привезла?» І я йому даю машинку, вона йому не сподобалась, він лише відповів: «А, ну ок», і пішов. Просто діти не розуміють цінностей. І ми вирішили, що не будемо балувати», - поділилася на каналі «Україна» співачка.

Зірка пригадала, що у дитинстві її саму батьки виховували власними методами, і могли навіть на День святого Миколая залишити без подарунка.

«Зранку я прокинулась, а в мене під подушкою навіть не різочка, там був просто ремінь, такий товстий, шкіряний. І я пам’ятаю, на кухню прихожу, мамі кажу: «А де цукерки?», і вона мені каже: «Бачиш, яка ти дівчинка погана». Щось таке сказала. Я запам’ятала на все життя», - розповіла Світлана Тарабарова.

Дивіться «Зірковий шлях» в ефірі каналу «Україна».

 

Оценка материала:

5.00 / 1
Ексклюзив «Зiркового шляху»: Тарабарова розповіла, чому не часто балує дітей подарунками 5.00 5 1
Життя та Стиль / Суспільство
24.12.2021 760
Еще материалы раздела «Суспільство»