<
НОВИНИ ДНЯ: Перемога Путіна – невигідна: Портников розповів про плани Китаю щодо війни в Україні  Мобілізація в Україні. З 18 липня повістки почнуть розсилати поштою  Годжес назвав можливі цілі військ НАТО в Україні  Як приготувати пухкі булочки на сковороді: найкращий рецепт за 5 хвилин без духовки  Саміт миру у Швейцарії: Зеленський назвав три важливі пункти, які мають узгодити країни  Перша спека і дощі: в Україну нарешті йде справжнє тепло  21 травня по всій Україні стане ще теплішевсі новини дня
Політика
Світ
04.11.2021 613

Російські підводні човни провели військові навчання в Чорному морі

Росія провела військові навчання в акваторії Чорного моря. Залучивши підводні човни, військові РФ тренувалися знищувати ракетами так званого умовного противника.

mil__ru__2__650x410_04.11.21

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на прес-службу Міноборони РФ.

Відомо, що до тренувань були залучені підводні човни "Ростов-на-Дону" та "Великий Новгород", які у ході навчання "відпрацювали завдання удару" ракетами "Калібр-ПЛ".

Вказано, що підводні човни, згідно із задумом, отримали наказ на знищення виявлених і класифікованих морських цілей.

"Після виконання термінового занурення підводники електронними пусками ракет здійснили умовне завдання ракетного удару з підводного положення по човнам противника, роль яких виконувала тактична група ракетних кораблів ЧФ", - йдеться в повідомленні.

Зазначимо, що нещодавно американський есмінець вирушив до Чорного моря для спільних навчань з партнерами по НАТО.

Після чого російський президент Путін відреагував на захід військового корабля США до акваторії моря, заявивши, що РФ може "подивитися на нього на нього в бінокль або приціл".

Оценка материала:

5.00 / 1
Російські підводні човни провели військові навчання в Чорному морі 5.00 5 1
Політика / Світ
04.11.2021 613
Еще материалы раздела «Світ»