<
НОВИНИ ДНЯ: Дефіциту ATACMS не буде: чи це правда і скільки таких ракет є у США  Дощі та зниження температури: якою буде погода в Україні наступного тижня  У Генштабі пояснили, кому необов'язково йти до ТЦК  Ветеран війни назвав головну проблему, яка стримує мобілізацію в Україні  На Великдень українцям прогнозують до +25°  Червоний Хрест робить все, щоб захистити свою російську філію — Лубінець  Експерт пояснив, що вказуватиме на початок постачання винищувачів F-16всі новини дня
Політика
Світ
04.11.2021 495

США привітали приєднання України до Глобальної ініціативи зі скорочення викидів метану

Посольство США в Україні привітало приєднання України до Глобальної ініціативи зі скорочення викидів метану щонайменше на 30% до 2030 року.

Як передає Укрінформ, про це диппредставництво повідомило у Твіттері.

«Сполучені Штати вживають рішучих заходів щодо протидії зміні клімату, включаючи партнерство з ЄС щодо Глобальної ініціативи зі скорочення викидів метану щонайменше на 30% до 2030 року. Ми вітаємо приєднання України до цієї ініціативи, оголошеної вчора на @COP26», - зазначили у посольстві.

Як повідомлялося, понад сто країн на кліматичній конференції ООН підтримали ініціативу зі скорочення викидів метану до 2030 року на 30 відсотків порівняно з рівнем минулого року.

Урядовий портал повідомив 29 жовтня, що Кабінет Міністрів України на своєму засіданні ухвалив відповідні листи віцепрезиденту Європейської комісії з питань Зеленого курсу Франсу Тіммермансу та Спецпосланцю з питань клімату США Джону Керрі про приєднання України до Глобальної ініціативи щодо скорочення викидів метану Global Methane Pledge.

Глобальна ініціатива зі скорочення викидів метану Global Methane Pledge започаткована Європейським Союзом та Сполученими Штатами Америки і спрямована на досягнення скорочення викидів метану і посилення міжнародної співпраці у цьому напрямку. Це важливо, адже метан є потужним парниковим газом, а швидке збільшення його концентрації в атмосфері є однією з основних причин зростання середньої температури повітря на 1,0°C з часів доіндустріального періоду.

Оценка материала:

5.00 / 1
США привітали приєднання України до Глобальної ініціативи зі скорочення викидів метану 5.00 5 1
Політика / Світ
04.11.2021 495
Еще материалы раздела «Світ»