<
НОВИНИ ДНЯ: Як приготувати паску в паперовій формі, чи потрібно змащувати форму маслом перед випіканням  Великодній календар: коли купувати вербу, пекти паску та зустрічати Радоницю  В Україну повертається тепло - 23 квітня вдень уже буде до +21°  Буданов пояснив, як змінилася армія РФ від початку повномасштабної війни  Меню на Великдень 2024: найкращі страви до святкового столу  Погодний апокаліпсис: Україну накрив потужний циклон, що це означає  Швидкісний режим на дорозі: поліція нагадала про штрафи та пояснила, як їх уникнутивсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
04.11.2021 1105

Ведуча каналу «Україна» Лілія Ребрик поділилась секретами салонної укладки вдома

Красива зачіска з природним ефектом всього за 20 хвилин у себе вдома? Тепер це реально, адже зіркова ведуча каналу «Україна» й акторка Лілія Ребрик у власній рубриці «Ліля радить» програми «Ранок з Україною» розповіла, як самостійно зробити укладку, не гіршу ніж у професіоналів.

Майже 10 років Лілія Ребрик займалась гімнастикою і була змушена збирати волосся у гульку. Та потайки щодня мріяла ходити з розпущеним волоссям. Тепер це бажання здійснилось, більше того, вона сама може зробити собі ефектну зачіску. І своїми вміннями із задоволеннями ділиться із глядачками каналу «Україна».

«Моя фішка – робити це швидко. Спочатку на вологе або сухе волосся наносимо маску, яку не потрібно змивати. Після цього на 15 хвилин надягаємо термічний капелюшок, який можна купити в магазинах косметики за приблизно 400 гривень. У ньому необов’язково ходити перед чоловіком – Дикий (Андрій Дикий – чоловік Лілії, ред.) мене в такому вигляді ще не бачив, але в разі чого я маю, чим його здивувати», – пожартувала ведуча програми «Ранок з Україною» Лілія Ребрик.

Натомість у цей час можна прибрати у ванній кімнаті. Такий капелюх не перегріває та не пересушує волосся і шкіру голови, а лише створює ефект бані. Після його зняття слід нанести термозахисний засіб.

«Тепер переходимо до укладки: те, що в салонах роблять протягом години, я роблю буквально за 5 хвилин і економлю свій час. Завжди шукаю якісь ґаджети, які полегшать мій побут і життя. Наприклад, користуюсь брашем – це така фен-щітка, яка закручує пасма і створює ефект салонної природної укладки», – зазначила телезірка у власній рубриці «Ліля радить».

Такий девайс обійдеться у 500-2500 грн. Є в арсеналі Лілії ще один ґаджет – фен-стайлер, і він уже дорожчий – залежно від бренду та комплектації за такий потрібно буде віддати від 2 до 15 тисяч гривень.

«Я дуже не люблю ефект «дня народження», коли на голові прямо такі буклі. У мене все максимально природно. Вмикаємо стайлер і направляємо волосся у той бік, який нам потрібен. Цей ґаджет сам захоплює пасма, ніби магнітом, і підкручує їх. І не забувайте про потилицю – ззаду зачіска повинна виглядати теж гарно», – поділилась власними секретами укладки Лілія Ребрик.

Дивіться нову рубрику «Ліля радить» у програмі «Ранок з Україною» о 6:30 на телеканалі «Україна».

 

Оценка материала:

5.00 / 1
Ведуча каналу «Україна» Лілія Ребрик поділилась секретами салонної укладки вдома 5.00 5 1
Життя та Стиль / Суспільство
04.11.2021 1105
Еще материалы раздела «Суспільство»