<
НОВИНИ ДНЯ: В Пентагоні сказали, для яких цілей Україна отримала ATACMS, - NYT  Телескоп NASA виявив загадкову планету-блудька  Як отримання ЗСУ артснарядів від США змінить характер боїв на фронті: думка експерта  Китай заявив про наростання "негативних факторів" у відносинах зі США  Швидка паска без метушні з тістом: рецепт пишної та смачної випічки  Коли День вишиванки 2024: дата, традиції і цікаві факти  Синоптики обіцяють теплий місяць: прогноз Укргідрометцентру на травеньвсі новини дня
Життя та Стиль
Афіша
05.11.2021 904

Під маскою Джмеля в гіпершоу «МАСКА» детективи запідозрили експрезидента

Одним з учасників нового сезону найпопулярнішого та найзагадковішого на українському телебаченні шоу «МАСКА», яке виходить щосуботи о 21:00 на каналі «Україна», став життєрадісний Джміль. Побачивши цього героя, зіркові детективи проєкту почали гадати, хто зі знаменитостей міг замаскуватись в оригінальному образі – серед їхніх версій були досить неочікувані імена.

За словами творця цього костюма, дизайнера Назара Дідика, Джмеля довелося перероблювати тричі. За основу використали спеціальний матеріал єва, а зверху – двоколірне штучне хутро, яке клеїли одне зверху іншого. Незважаючи на це, костюм має не дуже велику вагу, зате в героя досить важке взуття – більше 5 кілограмів – все через дерев’яну височенну підошву.

Щойно веселий Джміль з’явився на сцені гіпершоу «МАСКА», Оля Полякова і Андрій Данилко стали сперечатись, хто ж там сховався – хлопчик чи дівчинка. А ось їхня колега висунула досить несподівану версію.

«Я знаю тільки одну в країні людину, у якої була пасіка», – зазначила NK | Настя Каменських в ефірі каналу «Україна», вочевидь, маючи на увазі одного з колишніх президентів України.

Цей герой виявився досить грайливим і енергійним. І хоч поки йому не можна розмовляти з детективами, кілька підказок про свою особу Джміль таки дав.

«Йоу, йоу, йоу, йоу – всім привіт! Взагалі-то за паспортом я Шершень, та всі звикли називати мене Джміль. А я і не пручаюсь – Джміль, то Джміль. У мене страшенно древній рід – у ньому ціла прірва пращурів і, до речі, не завжди вони мали крильця. Ні, усі були дуже різними!» – розповів про себе Джміль.

Почувши спів героя, ні в кого вже не залишилось сумнівів, що в цьому образі криється чоловік. Тоді Оля Полякова зазначила, що його голос дуже схожий на Сергія Бабкіна.

«Я вам так скажу – голос мені дуже знайомий, але я не можу зрозуміти, хто це. Бабкін – хороша ідея, та мені здається, що якщо в костюмі є підказка, а джмелів і бджіл багато, то це може бути один із членів колективу», – поділився своєю здогадкою Андрій Данилко.

Після цього NK | Настя Каменських заявила, що там може приховуватись учасник якогось гурту, наприклад, «THE HARDKISS», «Kazaky», «ДахаБраха», «ВВ». А DZIDZIO запропонував версію Віктора Бронюка, лідера колективу «ТІК». Та чи вдалося зірковим детективами відгадати особу Джмеля?

Дивіться новий сезон найпопулярнішого і найтаємничішого на українському телебаченні та в усьому світі шоу «МАСКА» щосуботи о 21:00 на каналі «Україна».

 

Оценка материала:

5.00 / 1
Під маскою Джмеля в гіпершоу «МАСКА» детективи запідозрили експрезидента 5.00 5 1
Життя та Стиль / Афіша
05.11.2021 904
Еще материалы раздела «Афіша»