<
НОВИНИ ДНЯ: Транзит газу через Україну до ЄС може скоротитися майже вдвічі  Польща готує обмеження для російських дипломатів на території країни – подробиці від Сікорського  29 травня в Україні дощитиме, вдень до 28° тепла  Лавров прокоментував ідею виключити "Талібан" зі списку заборонених організацій  Країни НАТО створять у Європі "стіну безпілотників" через загрозу агресії РФ, - The Telegraph  Росія щомісяця втрачає 24000 солдатів заради імперіалістичної манії величі, - Шольц  Короткочасні дощі з грозами та до +28: прогноз погоди в Україні на 29 травнявсі новини дня
Політика
Україна
07.11.2021 669

Міноборони про союз Росії з Білоруссю: кордон з агресором збільшився, але ми готові до відсічі

Міністр оборони Олексій Резніков прокоментував союз Росії з Білоруссю. За його словами, незважаючи на те, що кордон з агресором збільшився, українські військові готові до відсічі.

Про це пише РБК-Україна з посиланням на слова Резнікова в ефірі ток-шоу "Свобода слова Савіка Шустера".

"Наявність агресора на кордоні - це не новина. Мало того, після укладання деяких союзів з Білоруссю, цей кордон збільшився. Я маю на увазі ризики. Але Збройні сили готові до відсічі і готові виконувати поставлені завдання. Ми сьогодні з паном Залужним приймали доповіді командувачів всіх військ", - заявив Резніков.

Нагадаємо, що раніше ми писали про те, що Білорусь і Росія посилять військове угруповання на кордоні з Україною і Польщею.

Також ми повідомляли про те, що Путін і Лукашенко підписали декрет про союзні програми, зробивши крок до інтеграції.

Оценка материала:

5.00 / 1
Міноборони про союз Росії з Білоруссю: кордон з агресором збільшився, але ми готові до відсічі 5.00 5 1
Політика / Україна
07.11.2021 669
Еще материалы раздела «Україна»