<
НОВИНИ ДНЯ: Трамп пообіцяв нафтовикам поступки в обмін на 1 млрд доларів для його кампанії, - WP  "Росією не керують раціональні уми": генерал Павлюк назвав стратегічний провал ворога  Пройде дощ: Гідрометцентр спрогнозував потепління в Київській області до +19  На вихідних в Україні пройдуть короткочасні дощі, вдень до +20°  Синоптик розповіла про погоду на 11 травня, вказавши на важливий нюанс  Погода на вихідні 11-12 травня: нарешті комфортне тепло  Де в Україні знову будуть сильні заморозки: прогноз погоди на 11 травнявсі новини дня
Життя та Стиль
Афіша
08.11.2021 769

В образі Феї в гіпершоу «МАСКА» приховувалась популярна телеведуча

У третьому ефірі найбільш утаємниченого шоу країни «МАСКА», яке виходить щосуботи о 21:00 на каналі «Україна», глядачі та зіркові детективи розсекретили дивовижну Фею. Так стало відомо, що в костюмі чарівниці приховувалась улюблена зіркова ведуча програми «Ранок з Україною» та акторка Лілія Ребрик.

На масштабній сцені каналу «Україна» найкрилатіша учасниця проєкту виступила з піснею Ірини Білик «Так просто». Їй підспівував і підтанцьовував увесь зал. Та перед цим Фея дала нові підказки, які повинні були допомогти усім здогадатися, хто криється в цьому надзвичайному образі.

«Мої манюні, під час нашого першого рандеву ви мене просто вразили! Кожна Фея має бути тендітною, мов орхідея, легкою, як пір’ячко, та гнучкою, наче верба, адже це – запорука нашої досконалості, – розповіла учасниця гіпершоу «МАСКА». – А ще у Фей, як і в людей, є своя ієрархія та статуси. Усе залежить від кількості часу в польоті та якості чарівництва. Ось мій статус – незрілий. Так, літаю всього лиш менш ніж чверть століття, але результати вражаючі».

Після цієї підказки Оля Полякова припустила, що Фея виступає на сцені 25 років, тому, наприклад, в цьому образі могла замаскуватись співачка Катерина Бужинська. А ось NK | Настя Каменських та Андрій Данилко вважають, що це може бути вказівка на вік героїні – їй 25 років.

«Мені здається, що підказка про те, що наша Фея, гнучка, мов верба, може вказувати на те, що там приховується гімнастка. Наприклад, Анна Різатдінова», – запропонувала NK | Настя Каменських.

Тоді Оля Полякова зазначила, що це також може бути спортсменка Лілія Подкопаєва, а DZIDZIO висловив здогадку, що там криється телеведуча й акторка Лілія Ребрик. Цього разу детективи мали право поставити учасникам одне колективне запитання, тому вирішили поцікавитись у Феї, чи має вона відношення до професійного спорту, на що крилата героїня відповіла «так».

Наприкінці випуску до номінації потрапили Фея і Котик. Врешті глядачі в залі вирішили зняти маску саме із загадкової чарівниці. Виявляється, DZIDZIO мав рацію – у цьому образі справді приховувалась ведуча програми «Ранок з Україною» на каналі «Україна», акторка, майстер спорту з художньої гімнастики Лілія Ребрик.

«DZIDZIO лайкає усі мої публікації в соцмережі, можливо, завдяки цьому йому вдалося мене впізнати, – сміючись, зазначила Лілія Ребрик і поділилась враженнями від участі в масштабному шоу. – В образі Феї найскладніше було стримувати свою енергію, яку я звикла випромінювати, тому що маска достатньо холодна, крила важкі – 10 кілограмів, відповідно рухатись майже неможливо, бо ти можеш в них когось забити. Пам’ятаю, коли на репетиції вперше спробувала в костюмі пройтися, була шокована – крила тягнуть назад, маска перекриває горизонт, і ти майже нічого не бачиш. Орієнтуватися в просторі надзвичайно складно, та це просто неймовірний досвід, якого в мене раніше не було. Як співає Лілія Ребрик – ніхто ніколи не чув, тому я дуже щаслива, що змогла подолати себе».

А кого із зіркових учасників розсекретять наступного разу? Дивіться новий сезон найтаємничішого на українському телебаченні та в усьому світі шоу «МАСКА» щосуботи о 21:00 на каналі «Україна».

 

Оценка материала:

5.00 / 1
В образі Феї в гіпершоу «МАСКА» приховувалась популярна телеведуча 5.00 5 1
Життя та Стиль / Афіша
08.11.2021 769
Еще материалы раздела «Афіша»