<
НОВИНИ ДНЯ: В Україні об'єднують університети. Навіщо це роблять і хто підпаде під укрупнення  Уряд вирішив продати великий готель в центрі Києва  Лукашенко заявив, що сусідні країни "озброєні до зубів", і пригрозив "ядеркою"  Глазур для паски: 11 хитрощів для ідеального приготування  Коли Поливаний понеділок 2024 року: дата, історія та звичаї свята  Тепле, проте не спекотне: синоптикиня розповіла, чого чекати від погоди цього літа  Україна посилить дальні удари по Росії – командувач британської арміївсі новини дня
Життя та Стиль
Афіша
09.11.2021 456

Доктор Комаровський у програмі «Ранок з Україною» пояснив, чи потрібно купляти кисневий концентратор у разі коронавірусної хвороби

Ви вже, напевно, чули про те, що місць у лікарнях катастрофічно не вистачає. Тому останнім часом стало актуальним придбання кисневого концентратора, щоб допомогти собі в домашніх умовах, якщо у вас коронавірус. Євген Комаровський у програмі «Ранок з Україною» на каналі «Україна» дав дуже цінну пораду щодо використання цього пристрою.

Ситуація в Україні поки що не змінюється, ми щодня чуємо в новинах про те, що кількість пацієнтів із коронавірусом зростає. Тому багато людей почали купувати кисневий концентратор… про всяк випадок. Але чи потрібно це робити?

За словами доктора Комаровського, кисневий концентратор став актуальним через поширеність важких форм коронавірусу. Цей пристрій виділяє кисень з навколишнього повітря. Завдяки пульсоксиметру дуже легко визначити, що людині не вистачає кисню. Тому можна навіть у домашніх умовах використовувати кисневий концентратор.

«Але я не рекомендую купляти кисневий концентратор кожній родині, – сказав доктор Комаровський у програмі «Ранок з Україною».Це як купити милиці – нехай лежать про всяк випадок, раптом я завтра зламаю ногу».

Важливо знати інше, пояснив кандидат медичних наук глядачам каналу «Україна», а саме: де взяти цей пристрій на той випадок, якщо він справді потрібний.

«Сьогодні багато людей здають кисневий концентратор. Взяти його в оренду – набагато вигідніше, ніж купувати, – порадив доктор Комаровський у програмі "Ранок з Україною". – Але якщо ви тиждень у домашніх умовах використовуєте кисневий концентратор і розумієте, що він вам знадобиться ще кілька місяців, тоді настав час лягати у стаціонар».

Всі питання щодо здоров'я дітей та дорослих телеглядачі можуть поставити на сторінці програми «Ранок з Україною» @ranok_ua в Instagram.

Дивіться рубрику «Запитай у Комаровського» на каналі «Україна» у програмі «Ранок з Україною».

Оценка материала:

5.00 / 1
Доктор Комаровський у програмі «Ранок з Україною» пояснив, чи потрібно купляти кисневий концентратор у разі коронавірусної хвороби 5.00 5 1
Життя та Стиль / Афіша
09.11.2021 456
Еще материалы раздела «Афіша»