<
НОВИНИ ДНЯ: Синоптики попереджають про сильні заморозки: де і коли суттєво знизиться температура  МВФ оцінив кількість населення України та дав прогноз на найближчі роки  Актив для інвестицій та платіжний інструмент. Що таке криптовалюта  Україну накрило сильне похолодання: де 19 квітня будуть дощі, сніг та заморозки  Чехія планує передати Україні півтора мільйона снарядів до кінця року, - прем'єр  ПАРЄ ухвалила сенсаційні рішення про Путіна, РПЦ та російські НПЗ  Україна отримає перші снаряди від чеської ініціативи пізніше, ніж очікувалося: нові термінивсі новини дня
09.11.2021 656

Deutsche Bahn візьметься за пасажирські перевезення в Україні

Укрзалізниця з 2022 року передає пасажирські перевезення в управління німецькій компанії Deutsche Bahn Engineering & Consulting.

Про це заявив міністр інфраструктури Олександр Кубраков.

"В нас є за планом, ми це оголошували, ми про це говорили – що пасажирські перевезення ми передаємо в управління Deutsche Bahn Consulting з наступного року. Ми до цього рухаємось, ми про це проголошуємо", - сказав він.

За словами міністра, компанія вже має подібний успішний досвід у Казахстані, тому він сподівається, що в Україні результати будуть не гірші.

Також Кубраков додав, що у планах Мінінфраструктури до 2024 року є реалізація масштабної програми з електрифікації 500 кілометрів залізниці, що дозволить з’єднати всі обласні центри швидкісним сполученням потягами "Інтерсіті".

Також міністерство планує створити швидкісне залізничне сполучення між Варшавою та Києвом.

Оценка материала:

5.00 / 1
Deutsche Bahn візьметься за пасажирські перевезення в Україні 5.00 5 1
Бізнес / Ринки та компанії
09.11.2021 656
Еще материалы раздела «Ринки та компанії»