<
НОВИНИ ДНЯ: Байден і Трамп погодилися на два раунди дебатів: коли вони відбудуться  Як приготувати смачні голубці: чим замінити рис у фарші  Потеплішає до +21: Гідрометцентр розповів, на яку погоду очікувати мешканцям Київщини  В Україні знову теплішає: якою буде погода 17 травня  Чи реально мобілізуватися на цивільну посаду в армії: в Міноборони відповіли  Погода в Україні зміниться: синоптик розказала, до чого готуватись  До України повертається потепління: чи скрізь погода потішить 17 травнявсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
09.11.2021 673

Міністр назвав умову амністії за підроблені COVID-сертифікати

Для амністії за використання фейкового COVID-сертифікату треба буде розповісти сімейному лікарю, де підроблений документ було придбано.

Таку пропозицію МОЗ зробило Міністерству внутрішніх справ та Мін'юсту, заявив в ефірі телеканалу ICTV міністр охорони здоров'я Віктор Ляшко.

МОЗ пропонує, щоб особа, яка купила та використовує підроблений COVID-сертифікат, могла прийти до свого сімейного лікаря та повідомити дві речі:

що використовує фейковий COVID-сертифікат;

місце, де одержав підроблений документ.

За словами Ляшка, такому пацієнтові зроблять щеплення від COVID-19, а сімейний лікар повідомить Нацполіції контакти того, хто виписав фейковий документ, щоб справу розглядав суд.

"Ми зараз опрацьовуємо варіанти. Варіант, який я озвучив, МОЗ запропонував колегам з МВС та Мін'юсту, щоб опрацювати його та вийти з єдиною позицією", – сказав Ляшко.

Оценка материала:

5.00 / 1
Міністр назвав умову амністії за підроблені COVID-сертифікати 5.00 5 1
Життя та Стиль / Суспільство
09.11.2021 673
Еще материалы раздела «Суспільство»