<
НОВИНИ ДНЯ: Преображення Господнє 2024 року: дата за новим календарем, традиції, що не можна робити  Прогноз погоди в Україні на 7 липня і наступний тиждень   У США анонсували нову інформацію щодо постачання Україні F-16  Картопля в соєвому соусі, запечена в духовці: рецепт смачного гарніру  Екстремальна погода: в Україні очікується тиждень рекордної спеки вище +40  "Путін висунув жорстку вимогу щодо захоплення нових територій": генерал Маломуж розкрив деталі  Мобілізація по-новому: з якими хворобами не забирають до ЗСУвсі новини дня
Політика
Україна
09.11.2021 750

В ЗСУ не виключають ескалацію російської агресії

Головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний заявив, що не виключає поширення військової агресії з боку РФ. Збройні сили мають бути готовими відреагувати на погрози.

Про це повідомляє пресслужба Міноборони.

Він наголосив, що війна ще не закінчилася, тому українським військовослужбовцям треба бути готовими до агресивних дій з боку окупанта.

«Продовжується війна. На жаль, продовжують гинути та отримувати поранення наші воїни. Війна вимагає від Збройних Сил України великих моральних та фізичних сил. Ми не відкидаємо того, що військова агресія може поширитися. Збройні Сили України мають бути готовими відреагувати на цей тип агресії. Знову ж таки, це серйозні моральні та фізичні зусилля як для військових, так і всього народу», — заявив він.

Залужний також додав, що Росія продовжує вести інформаційну війну проти України. Зокрема, такі атаки спрямовані на дискредитацію Збройних сил України та чинної влади.

Декілька днів тому газета The Washington Post повідомила, що Росія нібито відновила нарощування військової сили на кордоні з Україною, що викликає занепокоєння серед чиновників США та Європи.

Перекидання сил відбувалося на тлі ескалації конфлікту на Донбасі, викликаної регулярним обстрілом позицій ЗСУ з боку окупаційних сил РФ, незважаючи на формально діючий режим припинення вогню.

Оценка материала:

5.00 / 1
В ЗСУ не виключають ескалацію російської агресії 5.00 5 1
Політика / Україна
09.11.2021 750
Еще материалы раздела «Україна»