<
НОВИНИ ДНЯ: Трамп вимагає у Байдена пройти перевірку на наркотики перед дебатами  США проведуть наступного тижня чергове засідання "Рамштайну"  У Пентагоні розповіли про катастрофічні наслідки атак українських БПЛА по НПЗ у Росії  В Україні 19 травня утримається суха погода, вдень до +24°  Местами грозы. Синоптики рассказали о погоде на 19 мая в Украине  Бувають відмови. Що робити, якщо дані військовозобов'язаного не оновлюються в ЦНАПі  Тепло, але подекуди з дощами: якою буде погода в Україні 19 травнявсі новини дня
Життя та Стиль
Афіша
10.11.2021 550

«Я вам збрехав»: зірковий детектив гіпершоу «МАСКА» Андрій Данилко розсекретив одного з учасників

Суперпопулярне шоу «МАСКА» на каналі «Україна» продовжує інтригувати своїми таємницями. Під час третього ефіру зірковий детектив проєкту Андрій Данилко зізнався, що не до кінця був чесним у попередніх випусках і вже знає ім’я особи, яка ховається під однією загадковою маскою.

На початку кожного ефіру грандіозного шоу «МАСКА» ведучий Володимир Остапчук представляє зіркових експертів. Так, коли дійшла черга Андрія Данилко, артист не втримався та зробив щире зізнання.

«Чесно скажу, у попередній програмі я вам збрехав! Я визнаю… Тоді я сказав, що не маю жодної версії, а вони були. Я вчора сів у машину та зрозумів – точно знаю, хто ховається під однією маскою», – розповів Андрій Данилко в ефірі каналу «Україна».

Зіркова колега Данилка Оля Полякова одразу почала розпитувати, кого саме та під якою маскою роздивився легендарний музикант, на що почула надцікаву відповідь: «Я знаю, хто під маскою Пня… чи як його звати? Я забув маску».

«Виявляється у нашому шоу є новий герой – Пень, і Андрій вже знає, хто сидить у Пні», – сміючись, прокоментувала слова колеги Оля Полякова.

Насправді Андрій Данилко мав на увазі наймилішого учасника проєкту – Совеня, яке за задумом художників з костюмів сидить у дуплі. Проте після кепкування Полякової зірковий детектив не став озвучувати свої здогадки, додавши лише одне: «Якщо ви почитаєте коментарі у соціальних мережах, то дізнаєтесь, що у нас тут є і Акула, і Дракон, і Фурія – почитайте!»

Дивіться нові випуски грандіозного шоу «МАСКА» щосуботи о 21:00 на каналі «Україна».

 

Оценка материала:

5.00 / 1
«Я вам збрехав»: зірковий детектив гіпершоу «МАСКА» Андрій Данилко розсекретив одного з учасників 5.00 5 1
Життя та Стиль / Афіша
10.11.2021 550
Еще материалы раздела «Афіша»