<
НОВИНИ ДНЯ: Трампу загрожує увʼязнення через розголошення інформації про суд  Лукашенко тікає до Януковича?: диктатор звів нову "хату" у РФ, яку видно навіть з космосу  Укргідрометцентр прогнозує зміну погоди в Україні: до чого готуватись  Сильні заморозки скують Україну: названо три області, де буде найхолодніше  8 травня Україну накриє антициклон: що буде з погодою  Синоптики попереджають про заморозки  "Безвідповідальна риторика". Пентагон відреагував на майбутні ядерні навчання РФвсі новини дня
Життя та Стиль
Афіша
11.11.2021 600

Доктор Комаровський у програмі «Ранок з Україною» зізнався, що допомагає йому залишатися молодим і здоровим

Не секрет, що життєлюбність і гарний настрій доктора Комаровського подобаються багатьом людям. Тому глядачі каналу «Україна» вирішили дізнатися про здорові звички кандидата медичних наук. У програмі «Ранок з Україною» Євген Комаровський із задоволенням поділився своїм рецептом молодості, а також умінням цінувати кожну мить життя.

618bcd4f8312c_kanal_ukraina_doktor_komarovskij_foto3_11.11.21

Ті глядачі, які давно дивляться ефіри за участю доктора Комаровського, в один голос стверджують, що він дуже харизматична, життєрадісна та приємна людина. Ці риси характеру явно підкріплюються добрими звичками, які допомагають не тільки багато працювати, а й присвячувати час сім'ї та друзям. Але Євген Комаровський не приховував і своїх шкідливих звичок.

«Я мало рухаюсь і практично не гуляю містом, бо на вулиці мене одразу впізнають, – зізнався Євген Комаровський у програмі «Ранок з Україною». – Якщо я їду кудись далеко, де мене не знають, то я із задоволенням багато ходжу».

Найшкідливішою звичкою Євген Комаровський вважає свою любов до солодкого. І відмовитися від неї він поки що не в змозі.

Ще одна відмінна риса його способу життя – це нелюбов до політики.

«Щоб залишатися молодим і здоровим, потрібно бути якнайдалі від отруйного болота під назвою «політика», – поділився кандидат медичних наук.

На вихідних Євгена Комаровського рідко можна застати вдома, бо йому подобається бути на природі, зустрічатися з близькими друзями, поїхати на рибалку, дихати свіжим повітрям та насолоджуватися спілкуванням з рідними.

І наступна здорова звичка улюбленого лікаря України – це вміння оточувати себе молодими, гарними, веселими людьми, які показують приклад гарного ставлення до життя.

Дивіться рубрику «Запитай у Комаровського» на каналі «Україна» у програмі «Ранок з Україною».

Оценка материала:

5.00 / 1
Доктор Комаровський у програмі «Ранок з Україною» зізнався, що допомагає йому залишатися молодим і здоровим 5.00 5 1
Життя та Стиль / Афіша
11.11.2021 600
Еще материалы раздела «Афіша»