<
НОВИНИ ДНЯ: Свята в травні: чи будуть в Україні додаткові вихідні  Дощі, грози та заморозки: синоптик розказвав, де чекати негоди до кінця тижня  Жителі яких країн готові воювати за свою країну і які у рейтингу українці — опитування  Рецепт рибного супу з лососем  Синоптик назвала точну дату, коли до України повернеться 20-градусне тепло  Інфляція в Україні прискориться: експерти назвали дві причини зростання цін  Україна має найвищу в Європі готовність воювати за свою країнувсі новини дня
Політика
Україна
12.11.2021 495

Україна посилює охорону на кордоні з Білоруссю

Україна посилює охорону кордону з Білоруссю і має сценарій на випадок, якщо нелегали прорвуться до нас. Міграційну кризу обговорили на терміновому засіданні РНБО.

Від білоруського пункту пропуску Кузниця до українського кордону – 260 кілометрів. Міністр внутрішніх справ Денис Монастирський заявив: уже спрогнозували, де, ймовірно, скупчаться мігранти, якщо рушать в український бік. Туди направлять поліцію та Нацгвардію – повідомили у новинах «Сьогодні» на каналі «Україна».

«У нас відбулися попередньо зустрічі з нашими розвідниками, з нашими силовиками. Ми отримали інформацію – вчора була доповідь зроблена Президенту. І після цього Президент прийняв рішення провести засідання. Це питання було №1 – воно було ключовим питанням засідання Ради національної безпеки і оборони. Всі відповідні відомства отримали відповідні вказівки, які найближчим часом буде оформлено в нормативно-правові документи і всі будуть обов’язково їх виконувати. Алгоритм дій буде адекватним згідно з нашим законодавством. Всіх засобів буде більш ніж достатньо», – зазначив Олексій Данілов, секретар РНБО.

Оценка материала:

5.00 / 1
Україна посилює охорону на кордоні з Білоруссю 5.00 5 1
Політика / Україна
12.11.2021 495
Еще материалы раздела «Україна»