<
НОВИНИ ДНЯ: РФ припинила використовувати Кримський міст для постачання зброї на фронт, - The Independent  Сі Цзіньпін повідомив, за якої умови підтримає мирну конференцію щодо України  "Безвідповідальна риторика". Пентагон відреагував на майбутні ядерні навчання РФ  Синоптикиня попередила про заморозки: де суттєво опуститься температура  Байден може зняти свою кандидатуру з виборів: ЗМІ назвали заміну  Суди над Трампом: у чому звинувачують екс-президента та як це впливає на вибори  Фритата з кабачками: рецепт смачного сніданкувсі новини дня
Життя та Стиль
Афіша
12.11.2021 460

«Мисливці за дивами» дізнаються, на чому діти можуть заробити свій перший мільйон

15 листопада о 9:00 на телеканалі «Україна» стартує другий сезон тележурналу захоплюючих історій «Мисливці за дивами». Ведучий проекту ХАС (Назар Хассан) у нових випусках дізнається, як здібні діти стають багатіями.

Ірландський підліток Джордан Кейсі шокував професійне айті середовище. Ще в 9 років він створив власну комп’ютерну гру «Інопланетні кулі проти людей», яка за три дні стала бестселером на найпопулярнішій світовій ігровій платформі. А вже у 12 років Джордан заснував свою першу айті компанію. Та найдивніше – хлопця айті наукам ніхто не вчив. Він розібрався у всьому по книгах «Програмування для чайників» та відео на YouTube.

Батьки довгий час ні про що не здогадувались. Мама лише сердилася, що хлопчик весь вільний час стирчить за комп’ютером. Вона наполягала, щоб він більше допомагав їй в саду, обіцяла давати за це додаткові пару доларів. І ще не знала, що десь на електронних рахунках в нього вже є солідний капітал. Джордан випустив свою першу гру і зрозумів, що на цьому можна заробляти. Але для підвищення фаху потрібен був потужніший комп’ютер. Треба було тільки змусити батьків купити дороге обладнання. Для батьків це було не по кишені, і вони боялися, що їхнього сина ще більше затягне віртуальний світ.

«У відчаї я надіслав батькам листа нібито від гендиректора компанії Apple, в якому пояснив, що їхня дитина має великі перспективи у комп’ютерній галузі…Тож, якщо вони куплять потужний комп’ютер, то це дуже допоможе йому у майбутньому», - розповів хлопець.

Цей лист шокував батьків. Нарешті вони відверто поговорили із сином і вперше дізналися про його винаходи і талант. Мати з батьком були ошелешені. Але через деякий час повністю підтримали Джордана, купили необхідне обладнання і найнялися до нього на роботу, вести бухгалтерію компанії. Бо її бос був ще неповнолітній.

Джордан Кейсі ще в школі заробив свій перший мільйон, став зіркою, їздив на конференції у кремнієву долину.

«Ти стаєш більш цинічним, ти нікому не віриш, і не робиш тих помилок, які роблять інші твої однолітки. Але є зворотній бік медалі – ти нікому не віриш. І ти не відчуваєш тієї гами життєвих граней, яка б могла бути. Ти не закохуєшся, у тебе немає смаку перших грошей, все вже у бекграунді. І зрештою, ти з порожніми очима думаєш, як себе розвеселити», - коментує такий успіх психолог Анна Сонцева.

Та чи легко даються гроші малюкам, та як батьки можуть нашкодити дітям заради грошей, стане відомо у нових випусках «Мисливців за дивами».

Дивіться тележурнал «Мисливці за дивами» з понеділка по четвер в ефірі каналу «Україна».

 

Оценка материала:

5.00 / 1
«Мисливці за дивами» дізнаються, на чому діти можуть заробити свій перший мільйон 5.00 5 1
Життя та Стиль / Афіша
12.11.2021 460
Еще материалы раздела «Афіша»