<
НОВИНИ ДНЯ: Котлети з грибів — що може бути смачніше: рецепт від шеф-кухаря  Коли в Україні День матері 2024 року: історія та суть свята  Норвегія виділить мільярди на протиповітряну оборону України, - прем'єр  Закон про мобілізацію: студенти проходитимуть обов'язкову базову військову підготовку – коли запрацює норма  Як приготувати паску в паперовій формі, чи потрібно змащувати форму маслом перед випіканням  Великодній календар: коли купувати вербу, пекти паску та зустрічати Радоницю  В Україну повертається тепло - 23 квітня вдень уже буде до +21°всі новини дня
Бізнес
Економіка
13.11.2021 3008

Завод "Електронмаш" продали за майже мільярд гривень: що відомо про покупця

Київський завод "Електронмаш" продали в рамках великої приватизації. Завод придбали за майже мільярд гривень, що в 14 разів вище стартової ціни.

spfu_gov_ua_7_650x410_13.11.21

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на дані аукціону "Прозорро".

Участь в аукціоні брали 22 компанії. У третьому раунді торгів компанія "Лортен груп" запропонувала придбати завод за 970 мільйонів гривень та 1 копійку. Ця ставка виявилася на 1 копійку вищою за ставку іншої компанії, тому стала переможною.

Основні активи заводу, а саме земельна ділянка площею 137 600 квадратних метрів, розташовані в Києві на Кільцевій дорозі, поблизу торгового центру "Променада парк".

Що відомо про переможця

За даними державним реєстрам Міністерства юстиції, розмір статутного капіталу компанії "Лортен груп", яка перемогла в аукціоні, становить 100 гривень. Керівником компанії, за даними реєстрів, є Олег Піченевський.

Надалі компанія-переможець повинна підписати протокол про результати аукціону, укласти договір купівлі-продажу та зробити розрахунок. Лише після цього процес приватизації "Електронмашу" буде вважатися завершеним.

Оценка материала:

5.00 / 1
Завод "Електронмаш" продали за майже мільярд гривень: що відомо про покупця 5.00 5 1
Бізнес / Економіка
13.11.2021 3008
Еще материалы раздела «Економіка»