<
НОВИНИ ДНЯ: Актив для інвестицій та платіжний інструмент. Що таке криптовалюта  Україну накрило сильне похолодання: де 19 квітня будуть дощі, сніг та заморозки  Чехія планує передати Україні півтора мільйона снарядів до кінця року, - прем'єр  ПАРЄ ухвалила сенсаційні рішення про Путіна, РПЦ та російські НПЗ  Україна отримає перші снаряди від чеської ініціативи пізніше, ніж очікувалося: нові терміни  Сніг не лише в Карпатах. Синоптик дала прогноз на 19 квітня в Україні  Коли фронт відчує американську допомогу? Оптимістичний і песимістичний сценаріївсі новини дня
Політика
Світ
13.11.2021 456

Росія направила десантників на навчання до Білорусі

Російських десантників відправили на північний захід Білорусі для проведення навчань.

630_360_1636727135-212_13.11.21

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Інтерфакс з посиланням на Міноборони РФ.

"12 листопада в рамках раптової перевірки бойової готовності Повітряно-десантних військ підрозділ російських десантників виконає практичне десантування на незнайомому майданчику приземлення на території Гродненської області Республіки Білорусь", - заявило військове відомство.

Там також уточнили, що у спільних тактичних навчаннях візьмуть участь підрозділи білоруських ЗС. Для забезпечення десантування задіяно літаки Іл-76 ВКС Росії.

Стверджується, що після десантування і відпрацювання спільних завдань російські десантники повернуться в пункт постійної дислокації на території РФ.

Ці навчання проходять на тлі загострення міграційної кризи на кордоні Білорусі з країнами ЄС, Польщею, Литвою та Латвією. Зокрема, 8 листопада велика група мігрантів з території Білорусі здійснила спробу силового перетину кордону з Польщею.

У середу і четвер стратегічні ракетоносці Ту-160 ВКС Росії і російські бомбардувальники Ту-22М3 вели патрулювання по периметру кордонів Білорусі з ЄС та Україною.

Оценка материала:

5.00 / 1
Росія направила десантників на навчання до Білорусі 5.00 5 1
Політика / Світ
13.11.2021 456
Еще материалы раздела «Світ»