<
НОВИНИ ДНЯ: Новий закон про мобілізацію: головні зміни від 18 травня – до чого готуватися  Погода з сюрпризом — народний синоптик Діденко розповіла, де очікувати сильних дощів  На вихідних в Україні стане ще тепліше, але прийдуть дощі та грози  «Дощ місцями». Синоптикиня попередила, де погода найближчими днями буде з грозами, а де з великою кількістю сонця  Як польська молодь ставиться до українців: опитування  Поїзди та автобуси. Як доїхати з України до найближчих аеропортів  На вихідних в Україні потеплішає, але в багатьох регіонах пройдуть дощівсі новини дня
Політика
Україна
15.11.2021 686

Україна отримала від США четверту партію технічної допомоги для армії

Україна отримала чергову партію технічної допомоги від уряду США. Це четверта партія для Збройних сил в рамках додаткової допомоги у сфері безпеки.

felrpclxmac34zw_650x410_15.11.21

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на повідомлення посольства США в Україні в Twitter.

"14 листопада Україна отримала з США приблизно 80 тонн боєприпасів. Це була четверта поставка США в рамках додаткової допомоги в розмірі 60 млн доларів, яку президент Джо Байден направив в Україну в серпні, що демонструє відданість успіху стабільної, демократичної і вільної України", - йдеться в повідомленні.

Нагадавши, перша партія технічної допомоги була доставлена 10 жовтня.

Оценка материала:

5.00 / 1
Україна отримала від США четверту партію технічної допомоги для армії 5.00 5 1
Політика / Україна
15.11.2021 686
Еще материалы раздела «Україна»