<
НОВИНИ ДНЯ: Байден заявив, що візьме участь у дебатах з Трампом  Уряд Британії занепокоєний через злочинну діяльність російських шпигунів  Чи зможе Україна повернути усю свою окуповану Росією територію: оцінка аналітиків США  Що додати до паски щоб вона довго не черствіла, як її зберігти свіжою  На близькій до Землі планеті може існувати життя - сенсаційне відкриття вчених  У Харкові змінять назву двом станціям метро  ЗМІ опублікували мирний договір між Україною та РФ, узгоджений на початку 2022 рокувсі новини дня
Політика
Україна
15.11.2021 1030

На Волині відпрацьовують захист українських кордонів

На прикордонних заставах Волині уже відпрацьовують можливі варіанти прориву мігрантів до України.

До українсько-білоруського рубежу прибули додаткові сили поліції, нацгвардії і 15 вертольотів. Там уже почали укріплювати Держкордон – повідомили у новинах «Сьогодні» на каналі «Україна». За попередніми підрахунками, на це треба 17 мільярдів гривень. Йдеться, зокрема, про установлення відеоспостереження і, так званого, антивандального паркану. Тим часом, у Міністерстві внутрішніх справ визначили 10 ділянок українсько-білоруського кордону, найбільш вразливих для прориву мігрантів. Певні – наша розвідка повідомить, якщо нелегали рушать у бік межі.

«До того місця, де знаходяться мігранти, де знімалися відомі всім кадри намагань прориву білорусько-польського кордону – 250-300 кілометрів. Тому ми безперечно будемо мати розвідувальну інформацію заздалегідь», – зазначив Денис Монастирський, міністр внутрішніх справ України.

Оценка материала:

5.00 / 1
На Волині відпрацьовують захист українських кордонів 5.00 5 1
Політика / Україна
15.11.2021 1030
Еще материалы раздела «Україна»