<
НОВИНИ ДНЯ: В МВФ назвали суму бюджетної підтримки, яку потребує Україна цього року  Що означає знищення Ту-22М3 та чи поменшає атак на Україну: пояснення експерта  Синоптики розповіли про погоду на вихідні в Україні  Де дешевше жити: Держстат опублікував рейтинг українських регіонів  Освіта мрії. Як школярам з України вступити до Гарварду і що для цього потрібно  Чи довіряють українці офіційним повідомленням про війну: дані опитування  На вихідних в Україні дощитиме, на сході вдень до +22°всі новини дня
Життя та Стиль
Спорт
15.11.2021 1164

На каналі «Україна» покажуть матч Боснія і Герцеговина – Україна

У вівторок, 16 листопада, о 21:35 на загальнонаціональному каналі «Україна» покажуть матч між збірними Боснії і Герцеговини та України у рамках кваліфікації до Чемпіонату світу-2022 у Катарі.

Боснійці зіграють проти українців на стадіоні «Біліно Поле» у Зениці.

За підсумками матчу стане відома доля нашої збірної у цьому кваліфікаційному раунді.

Раніше збірна України зіграла внічию із Боснією і Герцеговиною. Перед цим українці провели поєдинки з національними командами Франції, Фінляндії та Казахстану. За підсумками ігор підопічні Олександра Петракова набрали 9 очок і посідають друге місце у групі D. Лідером турнірної таблиці, як і раніше, залишається Франція.

Трансляцію футбольного поєдинку збірної Боснії і Герцеговини проти збірної України дивіться ексклюзивно на загальнонаціональному каналі «Україна» у вівторок, 16 листопада.

Початок трансляції – о 21:35

Телеканал «Україна» – офіційний транслятор поєдинків національної збірної України.

Оценка материала:

5.00 / 1
На каналі «Україна» покажуть матч Боснія і Герцеговина – Україна 5.00 5 1
Життя та Стиль / Спорт
15.11.2021 1164
Еще материалы раздела «Спорт»