<
НОВИНИ ДНЯ: Особливого тепла не варто чекати: синоптик розповіла, що буде з погодою в Україні  Зеленський знайшов посаду Залужному: де і ким працює колишній головком ЗСУ  Легалізація криптовалюти. Які країни узаконили цифрові гроші та яка ситуація в Україні  Черги до ТЦК вдасться розвантажити, але є “неприємний” нюанс – нардеп  В Україні 10 травня переважно без опадів, уночі ймовірні заморозки  Мільйонні доходи нардепів 2023 року зросли: хто отримав найбільше  Залужний і Ліна Костенко отримали звання почесних громадян Києвавсі новини дня
Політика
Україна
15.11.2021 477

Кулеба у Брюсселі порушив питання санкцій проти РФ

Глава МЗС України Дмитро Кулеба під час зустрічі міністрів закордонних справ країн ЄС у понеділок, 15 листопада, закликав посилити санкції проти Росії.

Про це повідомляє Polskie Radio.

Зазначається, що зустріч у Брюсселі була організована Польщею.

Під час зустрічі Кулеба надав дані про скупчення російських військ біля України.

За його словами, агресію Росії проти України потрібно розглядати в комплексі з її діями в Європі, враховуючи штучно спровоковану міграційну кризу на кордоні з Польщею та Литвою, використання газу як зброю та кампанію з дезінформації.

У зв'язку з цим він закликав ЄС посилити санкції проти Росії.

"Я думаю, Росія звикла до слів і сподівається, що Європа не зможе перейти від слів до справи. На користь Європейського Союзу показати, що Росія помиляється", - додав Кулеба.

Оценка материала:

5.00 / 1
Кулеба у Брюсселі порушив питання санкцій проти РФ 5.00 5 1
Політика / Україна
15.11.2021 477
Еще материалы раздела «Україна»