<
НОВИНИ ДНЯ: Чебуреки із заварного тіста: простий рецепт  Хто планував убити Зеленського: усі подробиці замаху — огляд  Перед вихідними в Україні стане трохи тепліше: прогноз на 10 травня  Путін не збирається зупинятися, він в інформаційному акваріумі, - Зеленський  Рецепт супу-пюре з цвітної капусти з вершками  Де будуть заморозки і чи чекати швидкого повернення тепла в Україну: синоптикиня дала прогноз  Мікрокредити. Як скористатися чужими грішми, не потрапивши в борговий зашморгвсі новини дня
Політика
Україна
16.11.2021 643

ЛитПолУкрбриг бере участь у військових навчаннях «Кленова арка» у Грузії

Військовослужбовці ЛитПолУкрбриг беруть участь у двотижневих командно-штабних навчаннях «Кленова арка — 2021» (MapleArch21), що проходитять у Грузії.

Про це повідомляє Укрінформ із посиланням на пресслужбу Міноборони.

Як зазначається, навчання розпочалися 14 листопада у Навчально-оцінному центрі НАТО Грузії за підтримки Канадської тренувальної місії».

До маневрів також залучили військовослужбовців з Канади, Грузії й Туреччини.

«Кленова арка — 2021» (MapleArch21) — щорічні багатонаціональні навчання, які сприяють міжнародним військовим відносинам. Мета навчань — підвищити сумісність між країнами-учасницями, поглибити оборонні зв’язки між країнами-партнерами, наблизити їх до стандартів НАТО щодо планування та здійснення миротворчих операцій, а також удосконалити навички, потрібні для ефективних дій та ухвалення рішень.

Оценка материала:

5.00 / 1
ЛитПолУкрбриг бере участь у військових навчаннях «Кленова арка» у Грузії 5.00 5 1
Політика / Україна
16.11.2021 643
Еще материалы раздела «Україна»