<
НОВИНИ ДНЯ: Парад в Москві 9 травня: політолог розібрав поведінку Путіна  Росіяни посилюють відлов інформаторів ЗСУ в Криму, але це не дасть результату, - ЦНС  Перед вихідними в Україні стане трохи тепліше: прогноз на 10 травня  Де будуть заморозки і чи чекати швидкого повернення тепла в Україну: синоптикиня дала прогноз  Відмова від повістки та неявка до ТЦК. Рада підняла штрафи для ухилянтів: головне  Особливого тепла не варто чекати: синоптик розповіла, що буде з погодою в Україні  В Україні 10 травня переважно без опадів, уночі ймовірні заморозкивсі новини дня
Політика
Україна
16.11.2021 580

Криза через військову агресію РФ може початися на початку грудня, - Міноборони

У Міноборони підтвердили загрозу дестабілізації ситуації в Україні взимку. Криза через військову агресію Росії може початися на початку грудня.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на заяву заступника Міністра оборони Ганни Маляр в ефірі "Свобода Слова" на ICTV.

За словами заступника міністра оборони, в України немає розбіжностей із західними партнерами з приводу пересування військ Росії.

"У нас немає розбіжностей з країнами-партнерами і розвідками, з якими ми обмінюємося інформацією. За кількістю, за інтенсивністю, по руху російських військ немає розбіжностей. Ми по-різному прогнозуємо, але сьогодні всі прогнози збігаються. Приблизний час кризи називають зиму цього року. Починаючи з грудня", - заявила вона.

Оценка материала:

5.00 / 1
Криза через військову агресію РФ може початися на початку грудня, - Міноборони 5.00 5 1
Політика / Україна
16.11.2021 580
Еще материалы раздела «Україна»