<
НОВИНИ ДНЯ: Парад в Москві 9 травня: політолог розібрав поведінку Путіна  Росіяни посилюють відлов інформаторів ЗСУ в Криму, але це не дасть результату, - ЦНС  Перед вихідними в Україні стане трохи тепліше: прогноз на 10 травня  Де будуть заморозки і чи чекати швидкого повернення тепла в Україну: синоптикиня дала прогноз  Відмова від повістки та неявка до ТЦК. Рада підняла штрафи для ухилянтів: головне  Особливого тепла не варто чекати: синоптик розповіла, що буде з погодою в Україні  В Україні 10 травня переважно без опадів, уночі ймовірні заморозкивсі новини дня
Політика
Україна
16.11.2021 573

Київ наполягатиме на зустрічі "Нормандії" - МЗС

Україна не припинить роботу над організацією зустрічі лідерів "нормандської четвірки", щоб Росії не вдалося зруйнувати цей формат переговорів щодо Донбасу.

Про це заявив міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба в ефірі ток-шоу Свобода слова у понеділок, 15 листопада.

"Ми не дамо Росії зруйнувати нормандський формат чужими руками. Ми наполягатимемо на проведенні міністерського засідання за участю міністра (іноземних справ РФ Сергія - ред.) Лаврова", - сказав дипломат.

При цьому він зазначив, що представників Кремля "потрібно змушувати сідати за стіл переговорів та домовлятися, не даючи брязкати зброєю".

Оценка материала:

5.00 / 1
Київ наполягатиме на зустрічі "Нормандії" - МЗС 5.00 5 1
Політика / Україна
16.11.2021 573
Еще материалы раздела «Україна»