<
НОВИНИ ДНЯ: США оголосили новий пакет допомоги Україні: що в ньому  Бутерброди з оселедцем і буряком на чорному хлібі: рецепт ефектної закуски  Свята в травні: чи будуть в Україні додаткові вихідні  Дощі, грози та заморозки: синоптик розказвав, де чекати негоди до кінця тижня  Жителі яких країн готові воювати за свою країну і які у рейтингу українці — опитування  Рецепт рибного супу з лососем  Синоптик назвала точну дату, коли до України повернеться 20-градусне тепловсі новини дня
Політика
Україна
16.11.2021 663

У Раді розповіли, коли приймуть закон про столицю

До фінальної редакції законопроекту про столицю надійшло близько 914 поправок. "Слуга народу" збирається на цьому тижні запустити скорочену процедуру розгляду документа, щоб не затягувати час.

Про це заявив член комітету Ради з питань держвлади Віталій Безгін (СН) в коментарі РБК-Україна.

Цей механізм вже застосовувався, коли депутати розглядали тисячі поправок до банківського так званого "антиколомойського" законопроекту.

"Ми розраховуємо, що у вівторок або в четвер ми проголосуємо за скорочену процедуру розгляду, згідно статті 119 прим.1. Відповідно, через пленарний тиждень, в останній тиждень листопада, ми проголосуємо за документ в цілому", - пояснив Безгін.

Закон, як вважає він, за оптимістичним сценарієм може вступити в силу вже 15-20 грудня.

Оценка материала:

5.00 / 1
У Раді розповіли, коли приймуть закон про столицю 5.00 5 1
Політика / Україна
16.11.2021 663
Еще материалы раздела «Україна»