<
НОВИНИ ДНЯ: "Не хвилюйтесь, точно будуть": посол Данії сказав, коли Україна отримає F-16  Синоптикиня попередила про похолодання: де будуть заморозки  Чому спікер Джонсон погодився на допомогу Україні — The New York Times  Допоможе виграти війну чи просто її подовжить: Зеленський про роль допомоги США  Включно з ATACMS: коли США можуть відправити зброю Україні – відповідь сенатора  Синоптики попереджають про сильні заморозки: де чекати зниження температури  Коли надійде до України допомога США: генерал назвав ймовірні сценаріївсі новини дня
Політика
Світ
16.11.2021 502

Блінкен: криза з мігрантами відволікає увагу світу від дій Росії на кордоні з Україною

Криза із мігрантами на кордоні з Польщею відволікає увагу світу від дій Росії на рубежах з Україною - про це заявив держсекретар США Ентоні Блінкен під час розмови із міністром закордонних справ Польщі Збігнєвом Рау.

59783778_303_16.11.21

Вони засудили використання вразливих мігрантів і закликали Лукашенка припинити зневажати права народу Білорусі – повідомили у новинах «Сьогодні» на каналі «Україна».

Тим часом, нелегалів на польсько-білоруському кордоні більшає. Поляки для оборони рубежів стягують військову техніку та армійців - готуються до чергового прориву і у сприянні біженцям пройти кордон звинувачують білоруських силовиків. Вони нібито роздають мігрантам інструкції, сльозогінний газ та необхідне обладнання.

Оценка материала:

5.00 / 1
Блінкен: криза з мігрантами відволікає увагу світу від дій Росії на кордоні з Україною 5.00 5 1
Політика / Світ
16.11.2021 502
Еще материалы раздела «Світ»