<
НОВИНИ ДНЯ: Вівсяно-картопляні котлети: рецепт пісної страви  Синоптикиня повідомила, якою буде погода у Вербну неділю і на Великдень  Кулеба: повернення військовозобов'язаних до України є питанням справедливості  Соціологи оцінили рівень готовність українців до мобілізації  На яку погоду чекати у травні: відповідь метеорологині  Українським студентам готують кардинальні зміни: розбір закону про виші  НБУ перевищив очікування банкірів: облікову ставку знижено на один відсотковий пунктвсі новини дня
Життя та Стиль
Афіша
18.11.2021 435

DZIDZIO назвав своїх фаворитів у гіпершоу «МАСКА»

Чотири неймовірні ефіри другого сезону таємничого шоу «МАСКА», яке виходить щосуботи о 21:00 на каналі «Україна», вже позаду, тож зіркові детективи мали нагоду познайомитись та добре роздивитись усіх учасників. Нещодавно розповідав про своїх улюбленців у проєкті Олег Винник, а тепер прийшла черга DZIDZIO розкривати своїх фаворитів.

6194f9f4dead3_dsc_7836_18.11.21

За словами зіркового детектива, відгадати, хто сховався в загадкових масках, з кожним ефіром стає все важче, адже учасники ще більше заплутують глядачів. Та в DZIDZIO в цьому сезоні є навіть амурна історія – його вже встигли «одружити» з меланхолійною Жирафою. Насправді йому дуже цікаво, яка знаменитість так майстерно замаскувалась у цьому образі.

«У неї трохи ображені очі, як у малечі в дитсадку. Це найвища маска, але коли вона так зверху на тебе дивиться, здається, що вона тут найменша. І ці рюшечки на ногах – така смішна героїня. Оля Полякова сказала, що Жирафа дуже мені пасує, що це моя наречена. А ще мені дуже подобаються Мухомор і Тигр, а також Горила – вона просто унікальна», – поділився своїми фаворитами DZIDZIO на знімальному майданчику грандіозного шоу каналу «Україна».

А хто з героїв найбільше вразив його колег, зіркових детективів NK | Настю Каменських, Олю Полякову й Андрія Данилка? Дізнаємось вже незабаром!

Дивіться новий сезон найзірковішого на українському телебаченні шоу «МАСКА» щосуботи о 21:00 на каналі «Україна».

Оценка материала:

5.00 / 1
DZIDZIO назвав своїх фаворитів у гіпершоу «МАСКА» 5.00 5 1
Життя та Стиль / Афіша
18.11.2021 435
Еще материалы раздела «Афіша»