<
НОВИНИ ДНЯ: Кулеба: повернення військовозобов'язаних до України є питанням справедливості  Соціологи оцінили рівень готовність українців до мобілізації  На яку погоду чекати у травні: відповідь метеорологині  Українським студентам готують кардинальні зміни: розбір закону про виші  НБУ перевищив очікування банкірів: облікову ставку знижено на один відсотковий пункт  В українців забиратимуть авто на потреби ЗСУ: що відомо про резонансні норми у законі про мобілізацію  Вночі можливі грози, вдень повітря місцями прогріється до +26: погода на 27 квітнявсі новини дня
Життя та Стиль
Афіша
18.11.2021 892

«Дитячий охоронець» Євген Олійник дав поради з самооборони для дітей

6 грудня о 17:00 на телеканалі «Україна» стартує показ україномовного 40-серійного детективу з елементами комедії «Дитячий охоронець» із Євгеном Олійником у головній ролі. Перед прем’єрою актор завітав у студію «Ранку з Україною», де розповів, як діти можуть захистити себе на вулиці.

61952912e69c5_oliynik_dityachiy_ohoronec_18.11.21

За словами Євгена, найголовніше - кожні батьки повинні пояснити своїй дитині наступне: «Якщо до вас підходить незнайомець, хоче пригостити чимось, познайомитися – необхідно тримати з ним дистанцію у 5 метрів. Відійти і голосно запитати: «Що вам потрібно? Я вас не знаю», таким чином привернути увагу оточуючих до себе», - дав пораду на телеканалі «Україна» Олійник.

Актор радить тікати від нав’язливих незнайомців, адже шансів фізично перемогти дорослого у дитини мало.

«Якщо дитину все-таки схопили за одяг, перше що треба зробити - вирватися або вистрибнути з цього одягу та втекти. Часто нападник тримає дитину за руку, у цьому випадку треба зіграти страх, а за дві секунди нанести відволікаючий удар у ногу, пах, очі чи горло, і втекти», - порадив актор серіалу «Дитячий охоронець» і додав, що все ж найголовніше, не допускати таких небезпечних ситуації. 

Як повідомлялося раніше, за сюжетом серіалу «Дитячий охоронець», колишній спецназівець Тарас влаштовується до елітної агенції, яка надає послуги з охорони дітей заможних батьків. На бойових завданнях для Тараса було все дуже просто, та в мирному житті порозумітися із дітьми – справжнє випробування на міцність. Тарасу необхідно не просто усунути загрозу життю дитини, а й разом із її батьками вирішити глибші проблеми, що призвели до небезпечної ситуації.

Дивіться серіал «Дитячий охоронець» у будні на каналі «Україна».

Оценка материала:

5.00 / 1
«Дитячий охоронець» Євген Олійник дав поради з самооборони для дітей 5.00 5 1
Життя та Стиль / Афіша
18.11.2021 892
Еще материалы раздела «Афіша»