<
НОВИНИ ДНЯ: На яку погоду чекати у травні: відповідь метеорологині  Українським студентам готують кардинальні зміни: розбір закону про виші  НБУ перевищив очікування банкірів: облікову ставку знижено на один відсотковий пункт  В українців забиратимуть авто на потреби ЗСУ: що відомо про резонансні норми у законі про мобілізацію  Вночі можливі грози, вдень повітря місцями прогріється до +26: погода на 27 квітня  Коли Лазарева субота 2024 року: дата, традиції, що можна і не можна робити  В Держдепі США відповіли, чи допомагатимуть Україні повертати чоловіків з-за кордонувсі новини дня
Життя та Стиль
Афіша
19.11.2021 567

Зірковий детектив гіпершоу «МАСКА» NK | Настя Каменських продемонструвала оригінальний образ у стилі спорт-шик

Для п’ятого ефіру грандіозного шоу «МАСКА», який глядачі каналу «Україна» побачать цієї суботи, 20 листопада о 21:00, зірковий детектив проєкту NK | Настя Каменських обрала незвичайний лук, оригінально поєднавши спортивні та класичні елементи гардеробу.

Культовий спортивний костюм Настя пропонує носити в новій інтерпретації. Розслаблений силует диктує свободу руху та самовираження, а елегантне пір’ячко розставляє стильні акценти в образі. Таким чином співачка створила по-справжньому сучасний і неординарний мікс спорту та шику.

Б’юті-образ зірки вражає своєю елегантністю. Акцентом у макіяжі стали звабливі червоні губи, а висока зачіска з випущеними пасмами ідеально завершує цей ансамбль.

Напередодні п’ятого ефіру таємничого шоу «МАСКА», у якому ми побачимо виступи масок групи А, Настя поділилась своїми думками щодо учасників.

«Мені здається, що цього разу половина зірок у масках – це класні вокалісти, а інша половина – знаменитості інших професій, які вміють співати, але вони не є співаками. Остаточних версій, що в тому чи іншому образі приховується конкретний артист, у нас ще немає. Ми ще придивляємось, це дуже важко, потрібно звертати увагу на кожну найменшу деталь. Але в цьому ефірі ми вже зможемо поставити учасникам більше запитань, що, сподіваюсь, допоможе нам наблизитись до розгадки. Припущення в мене є, але зараз відкривати карти не буду – дивіться все в новому випуску «МАСКИ» цієї суботи», – зазначила зірковий детектив масштабного шоу каналу «Україна» NK | Настя Каменських.

Нагадаємо, NK | Настя Каменських разом зі своїми колегами зірковими детективами Олею Поляковою, Олегом Винником, Андрієм Данилком і DZIDZIO розгадує знаменитостей під масками у другому сезоні масштабного проєкту каналу «Україна».

Дивіться новий випуск найзірковішого і найзагадковішого на українському телебаченні шоу «МАСКА» цієї суботи, 20 листопада, о 21:00 на каналі «Україна»!

 

Оценка материала:

5.00 / 1
Зірковий детектив гіпершоу «МАСКА» NK | Настя Каменських продемонструвала оригінальний образ у стилі спорт-шик 5.00 5 1
Життя та Стиль / Афіша
19.11.2021 567
Еще материалы раздела «Афіша»