<
НОВИНИ ДНЯ: Якщо Трамп знову стане президентом: Кулеба відповів, чи хвилюється він з цього приводу  У НАТО звинуватили Росію в зловмисних діях проти країн Альянсу  Портал в інший світ: біля берегів Мексики знайшли бездонну вирву з таємними тунелями  Повістки на блокпостах: що потрібно знати з ухваленням нового закону про мобілізацію  Чому у бабусі однаково смачніше: всі секрети та хитрощі приготування пасок  На Великдень погода в Україні зміниться, - синоптик Діденко  У Міноборони обіцяють запровадити електронну чергу до ТЦК: коли запрацюєвсі новини дня
Політика
Україна
19.11.2021 484

Міносвіти відсторонило 3,4 тисячі вчителів без COVID-щеплень

В Україні відсторонили 3 415 вчителів від роботи через відсутність щеплень проти коронавірусу COVID-19.

Про це в п'ятницю, 19 листопада, повідомляє Українська правда з посиланням на отримані відповіді на запити від Міністерства освіти і КМДА.

"За оперативною інформацією місцевих органів управління у сфері освіти, в Україні станом на 18 листопада усунуто від роботи 3 415 педагогічних працівників закладів загальної середньої освіти", – йдеться в повідомленні.

Станом на цей час 67,1 тисячі працівників установ дошкільної, загальної середньої, спеціалізованої, професійно-технічної, професійної вищої та вищої освіти ще не отримали жодного щеплення проти коронавірусу. Це 5,7% від загальної кількості працівників.

Водночас повний курс вакцинації пройшли 960,1 тисячі працівників навчальних закладів (або 81,1% від загальної кількості працівників). Ще 156,9 тисячі (або 13,2%) педагогів отримали одне щеплення проти коронавірусу.

Відповідно до відповіді КМДА, у Києві станом на 19 листопада вакциновано 96,1% працівників закладів середньої освіти (педагоги і технічний персонал), з них вакциновано вчителів – 96,6%.

Оценка материала:

5.00 / 1
Міносвіти відсторонило 3,4 тисячі вчителів без COVID-щеплень 5.00 5 1
Політика / Україна
19.11.2021 484
Еще материалы раздела «Україна»