<
НОВИНИ ДНЯ: Трамп має намір ініціювати збільшення оборонних бюджетів країн НАТО, - The Telegraph  Коли в Україну надійде більшість обіцяної зброї від союзників  Як працюватимуть банки 6 та 8 травня  Якою буде погода на Великдень: детальний прогноз на вихідні в Україні  На вихідних в Україні похолоднішає, - прогноз  В Україні на вихідних вдень до 24° тепла, на півночі та сході - нічні заморозки  Заморозки і антициклон Sven: синоптик розповіла про погоду на 4 травня в Українівсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
21.11.2021 600

У ВООЗ вимагають "термінових заходів" для Європи

У Всесвітній організації охорони здоров'я (ВООЗ) стурбовані зростанням захворюваності на COVID-19 у Європі. Там очікують збільшення кількості смертей від хвороби.

Про це пише ВВС.

Зокрема, директор Європейського бюро ВООЗ доктор Ханс Клюге заявив, що до березня в країнах ЄС може бути зареєстровано ще додаткових 500 000 смертей пов'язаних з коронавірусом, якщо не буде вжито термінових заходів.

Він зазначив, що жорстке дотримання маскового режиму "може суттєво допомогти".

Заява була зроблена на тлі інформації про те, що кілька європейських країн поінформували про рекордно високий рівень зараження та повернення до локдауну.

Доктор Клюге сказав, що на поширення захворюваності також впливають такі фактори, як зимовий сезон, недостатнє охоплення вакцинацією та переважання більш заразного штаму Дельта.

Він закликав до більш активної вакцинації та реалізації основних заходів охорони здоров'я та нових методів лікування, які допоможуть протистояти поширенню коронавірусу.

Оценка материала:

5.00 / 1
У ВООЗ вимагають "термінових заходів" для Європи 5.00 5 1
Життя та Стиль / Суспільство
21.11.2021 600
Еще материалы раздела «Суспільство»