НОВИНИ ДНЯ: Комітет розвідки США після секретної наради закликав негайно забезпечити допомогу Україні  Скільки Україні треба мобілізувати людей: американський генерал назвав цифру та умову  У Путіна зробили нову заяву про "олімпійське перемир'я", яке просуває Макрон  Дешевше купити Patriot, ніж відновлювати зруйновану Росією ТЕС — Боррель  Сі Цзіньпін – за мирну конференцію для врегулювання війни в Україні, але назвав умову  В Україні 17 квітня хмарно і дощитиме, вдень до +26°  В Україні значно похолодає: коли будуть сильні дощі та де чекати на "мінус"всі новини дня
Політика
Росія
21.11.2021 1099

Кремль про "напад" на Україну: "істерика, що штучно нагнітається"

Заяви американської та української розвідок про підготовку вторгнення Росії в Україну є "істерикою, що штучно нагнітається", яка може призвести до провокацій.

Про це заявив речник президента Росії Дмитро Пєсков.

"Ця істерика нагнітається штучно. Звинувачують у якійсь незвичайній військовій активності на нашій території ті, хто пригнав свої збройні сили через океан. Тобто Сполучені Штати Америки", - заявив Пєсков.

На його думку, такі заяви є нелогічними та не зовсім пристойними.

Нагадаємо, голова Головного управління розвідки Міноброни України Кирило Буданов заявив, що Росія сконцентрувала понад 92 тисячі військовослужбовців біля кордонів з Україною. Кремль готується до нападу наприкінці січня чи на початку лютого, вважає Буданов.

Раніше президент Росії Володимир Путін заявив, що поки не бачив публікацій про воєнне вторгнення РФ в Україну, але вважає їх "алармістськими".

А раніше повідомлялося, що Пєсков вважає безпідставним нагнітанням напруженості ситуації заяви про можливе вторгнення РФ в Україну.

Оценка материала:

5.00 / 1
Кремль про "напад" на Україну: "істерика, що штучно нагнітається" 5.00 5 1
Політика / Росія
21.11.2021 1099
Еще материалы раздела «Росія»