<
НОВИНИ ДНЯ: Помірні зливи та заморозки: прогноз погоди в Україні на 14 травня  Мобілізація по-новому: хто може виїхати за кордон і що для цього потрібно  У Трампа згадали про Україну при формуванні президентської програми нацбезпеки  На початку тижня в Україні стане ще холодніше: прогноз погоди на 13 травня  Україну накриє похолодання, місцями дощитиме: прогноз на початок тижня  В Україні у понеділок до +14°, подекуди - невеликий дощ  Синоптики розповіли про погоду на робочий тиждень в Українівсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
22.11.2021 686

В Україні послаблять карантинні обмеження в транспорті

В Україні найближчим часом будуть змінені карантинні норми: вимоги для проїзду в транспорті послаблять, проте на регіони "жовтої" зони чекає посилення обмежень.

Про це міністр охорони здоров'я Віктор Ляшко розповів в ефірі телеканалу "Інтер".

За словами очільника МОЗ, найближчим часом Луганська та Львівська області покинуть "червону" зону карантину й перейдуть одразу до "жовтої". Втім, у цій зоні незабаром для того, щоб потрапити до адмінбудівель, розважальних закладів та на масові заходи необхідно буде мати документ про повну вакцинацію, а не щонайменше одне щеплення, як зараз.

Вимогу надавати COVID-сертифікати для проїзду в міському транспорті також переглянуть, а для поїздок по країні вона залишиться обов'язковою.

"Міжрегіональне надовго, і ми будемо утримувати цю ситуацію поки не буде спад захворюваності на коронавірус. Але до МОЗ звернулися мери деяких міст, аби переглянути питання проїзду у міському транспорті. Ми будемо йти назустріч, оскільки наближаються холоди. Ми переходимо на такий етап, коли кажемо: "пандемія стає пандемією невакцинованих людей, і вакциновані не повинні страждати через невакцинованих", - повідомив міністр.

Оценка материала:

5.00 / 1
В Україні послаблять карантинні обмеження в транспорті 5.00 5 1
Життя та Стиль / Суспільство
22.11.2021 686
Еще материалы раздела «Суспільство»