НОВИНИ ДНЯ: Через фінансову скруту Трамп почав торгувати Бібліями – The New York Times  Держборг України за місяць скоротився більш ніж на 1 млрд доларів  Переломный момент: генерал розповів, як потрібно діяти в Харкові для знешкодження ворога  Українські облизні: старовинні смаколики, якими ласували наші бабусі та дідусі  Засоби для цього є. В Повітряних силах розповіли, як збивають "Циркони"  Кому потрібно хвилюватися в Кабміні: політолог — про кадрові перестановки найближчим часом  Військові аналітики про російську ракету "Циркон": бойову задачу не виконуєвсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
22.11.2021 633

Ексклюзив «Говорить Україна»: Мама винуватця резонансного ДТП у Харкові розповіла, кому насправді належала дорога іномарка

В ексклюзивному випуску ток-шоу «Говорить Україна» з ведучим Олексієм Сухановим розкрилися подробиці резонансного ДТП у Харкові. За кермом «Інфініті» був 16-річний юнак, а в салоні авто його друзі. В наслідок аварії три підлітки з іномарки травмовані, а чоловік із іншого авто загинув. Громадськість обурена, адже вважають хлопця «мажором» і не вірять у справедливе покарання. Батьки та адвокати хлопця запевняють, що родина не заможна і все це наклеп. Тільки журналістам «Говорить Україна» мама хлопця ексклюзивно пояснила дії свого сина.

26 жовтня у Харкові 16 літній Микола на авто марки «Інфініті» на шаленій швидкості виїхав на червоне світло та спричинив аварійну ситуацію на дорозі, що призвело до загибелі чоловіка на іншому авто. Суспільство обурилось, а справа швидко набула розголосу. Журналісти каналу «Україна» поспілкувалися із друзями та батьками Миколи, і дізнались правду про його минуле та статки його родини.

Хлопці зі спільної компанії розповіли, що Микола завжди вихвалявся, коли сідав за кермо авто. До того ж, посвідчення водія у нього не було. Сумнозвісна «Інфініті» належить матері Миколи, яка часто працювала за кордоном. Тож Микола час від часу без її відома брав ключі від авто.

Мама Миколи, який вчинив смертельну аварію у Харкові, заявила, що ніколи не передавала неповнолітньому синові права керувати машиною. Жінка розповіла, що забрала другий комплект ключів та документи на авто за кордон після того, як її сина зупинили за кермом батьківського авто. Адвокат мами Миколи запевнив, що після смертельної аварії, на родину посипалися погрози. Тож мама Миколи залишилася за кордоном заради власної безпеки.

«Я хочу сказати, щоб не вирішив суд, ми приймемо будь-яке рішення. Хочу аби закон був один для всіх. Пишуть, що ми пропонуємо комусь якісь гроші, викупити сина - це не так. Микола у СІЗО без телефону та будь-якої техніки, більш того, я навіть не можу передати йому кросівки. Ніяких поблажок йому не має, грошей на це у мене теж не має», - говорить мама Миколи на телеканалі «Україна» і запевняє, що найближчим часом повернеться на батьківщину.

Адвокат Миколи спростувала інформацію про те, що авто було йому подароване. За її словами, хлопець зі звичайної родини, батьки розлучені, має ще двох братів. Щоб купити «Інфініті» мама Миколи продала попереднє авто та взяла в борг гроші. Автівка була не новою, тож її ще ремонтували після купівлі.

Всі друзі знали, що сідати до Миколи в авто небезпечно, адже він полюбляв швидку їзду. Та кілька років у біографії Миколи був ще випадок, який призвів до проблем із законом.

«Він стріляв у дівчинку з травматичного пістолету. Микола посварися із мамою дівчинки, і коли якийсь чоловік налякав його, він просто взяв пістолет, і почав стріляти», - розповів один із друзів хлопця на ток-шоу.

Після того інциденту Микола був під домашнім арештом. Друзі розповідають, що Микола любив хизуватися грошима. Іноді підробляв на будівництві. Мама колишнього однокласника Миколи розповіла, що той завжди був агресивним по відношенню до дітей, міг кидатися на них із ножем.

Адвокат запевнила, що Микола відмовся здавати кров після аварії, адже боїться голок. Та друзі Миколи переконані, що він купував наркотичні препарати.

Постраждала сторона під час скайп-включення заявила, що з ними не виходили на зв'язок сім'я та адвокати Миколи. Родичі загиблого запевняють, що добиватимуться справедливості.

Журналісти каналу «Україна» разом із криміналістом провели власне розслідування, в ході якого стало відомо, що батько хлопця працює продавцем на ринку, а мати не має жодного бізнесу. Журналісти побували у квартирі родини, де не було ознак розкоші. Також стало відомо, що мама Миколи має лише кімнату у комунальній квартирі, а не володіє 11-кімнатними апартаментами, про які говорять у місті. Щодо авто, то воно дійсно належить матері хлопця, і не було йому подароване.

Дивіться ток-шоу «Говорить Україна» з Олексієм Сухановим на каналі «Україна» у будні о 20:10!

 

Оценка материала:

5.00 / 1
Ексклюзив «Говорить Україна»: Мама винуватця резонансного ДТП у Харкові розповіла, кому насправді належала дорога іномарка 5.00 5 1
Життя та Стиль / Суспільство
22.11.2021 633
Еще материалы раздела «Суспільство»