<
НОВИНИ ДНЯ: Коли фронт відчує американську допомогу? Оптимістичний і песимістичний сценарії  Боррель пояснив, чому США не збиватимуть російські ракети над Україною  Місія Juno NASA відобразила вулканічний світ супутника Юпітера  "Погрілися, пора померзнути": синоптик прогнозує потужну негоду в Україні  Як F-16 вплинуть на перебіг війни в Україні: Євлаш пояснив  "Погрілися, пора померзнути": синоптикиня уточнила прогноз погоди в Україні на четвер  Синоптик назвала точну дату, коли в Україні очікуються заморозкивсі новини дня
Життя та Стиль
Особисті фінанси
22.11.2021 583

Ексклюзив «Зiркового шляху»: Поплавський відверто розповів про свої статки

Епатажний ректор Національного університету культури та мистецтв Михайло Поплавський розповів журналістам програми «Зірковий шлях», яка виходить на телеканалі «Україна», про зароблені мільйони.

Михайло Поплавський зізнався, що заробляти його навчали з дитинства, тож не дивно, що він звик багато працювати.

«У мене більше 70 торгових знаків запатентовані. Офіційно я мав 27 млн гривень на рік. І 3,5 млн я платив податків. «М.Поплавський» запатентований, «ПММ» запатентований, «Кропива» запатентована, «Батьківська хата» запатентована. «Живи з посмішкою» – запатентовано. Запатентована навіть «Формула щастя М.Поплавського», - говорить найбагатший ректор країни.

Проте нині заробіток Михайла Поплавського скромніший, якщо порівнювати із його доходами до 2008 року.

«Я, наприклад, скажу, що я з 2002 по 2008, поки криза вдарила, у мене було на трасі 5 заправок, 6 ресторанів, 6 міні маркетів, чебуречні, вареничні. В мене оборот тоді був між Кишинівом, Одесою, Кримом. Один. Нікого не було на трасі. Був десь більше 2 млн доларів оборот на місяць», - ділиться Михайло Поплавський на телеканалі «Україна».

Вкладає Михайло Михайлович кошти і в улюблений університет, у якому головує вже 28 років. Поплавський й не цурається родичів. Допомагає племінниці, онукам по лінії брата. А ще – тримає фермерські угіддя у рідному селі, куди залюбки час від часу повертається.

«Я в селі відпочиваю. Там ресторани працюють, там в мене аграрний бізнес, 3 тис. га землі в оренді. Комбайни працюють, машини працюють. Це є бізнес. Я не олігарх, а підприємець», - розповів ректор Національного університету культури та мистецтв.

Дивіться «Зірковий шлях» в ефірі каналу «Україна».

 

Оценка материала:

5.00 / 1
Ексклюзив «Зiркового шляху»: Поплавський відверто розповів про свої статки 5.00 5 1
Життя та Стиль / Особисті фінанси
22.11.2021 583
Еще материалы раздела «Особисті фінанси»