НОВИНИ ДНЯ: Експерт пояснив, чому ЗСУ важливо бити по аеродромах РФ на окупованих територіях  Наступ Росії: генерал Годжес оцінив, чи реальний прорив окупантів вглиб України  Заява Макрона про відправку військ в Україну розлютила чиновників Вашингтона, - Вloomberg  В Києві очікуються сильні пориви вітру: містянам дали важливі поради  Через фінансову скруту Трамп почав торгувати Бібліями – The New York Times  Держборг України за місяць скоротився більш ніж на 1 млрд доларів  Переломный момент: генерал розповів, як потрібно діяти в Харкові для знешкодження ворогавсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
22.11.2021 446

В Україні кількість ДТП за рік знизилася на 6% - МВС

За 10 місяців 2021 року в Україні скоєно понад 150 тисяч дорожньо-транспортних пригод, у 20 300 з яких є постраждалі та загиблі.

Про це розповів перший заступник начальника Департаменту патрульної поліції України Олексій Білошицький, повідомляє прес-служба МВС.

За його словами, спостерігається позитивна динаміка, порівняно з попереднім роком – кількість ДТП знизилася більш ніж на 6%.

"Але, на жаль, 2592 людини загинули. Даний показник знизився на 9%, але цифра все ж таки залишається кричущою", - зазначив Білошикий.

Повідомляється, що за 10 місяців 2021 року підрозділами Національної поліції України опрацьовано понад 4 млн 300 тисяч викликів на лінію 102. Складено понад 4 млн 500 тисяч адміністративних матеріалів, серед яких 113 тисяч – з управління у стані сп'яніння.

Білошицький наголосив на позитивних наслідках судового розгляду адміністративних матеріалів з управління у стані сп'яніння.

"Їх розглянуто понад 60 тисяч і в 22 випадках вже відбулося застосування таких санкцій, як безоплатне вилучення транспортних засобів. 48 разів платно вилучено транспортні засоби, у 203 випадках застосовано адміністративний арешт. Це наслідки тих позитивних змін, які були прийняті згідно із законопроектом №2695" , – розповів чиновник.

За його словами, за цей рік вдалося набагато збільшити кількість та присутність приладів автоматичної фіксації правил дорожнього руху на дорогах України. Нині їх 236 штук.

Оценка материала:

5.00 / 1
В Україні кількість ДТП за рік знизилася на 6% - МВС 5.00 5 1
Життя та Стиль / Суспільство
22.11.2021 446
Еще материалы раздела «Суспільство»