<
НОВИНИ ДНЯ: Спека чи зливи: що чекати від літа-2024   Командувач Нацгвардії: для окупації Харкова ворогу потрібні роки  Корисна і соковита шаурма: як приготувати смачний перекус вдома  В Україні 24 квітня дощі та сильний вітер, на півдні до + 24°  В Україні можна отримати водійські права ще до повноліття, але є нюанс  Нафтопереробка в РФ впала до майже річного мінімуму через дронові атаки, - Bloomberg  Синоптикиня повідомила, коли відступлять холоди і до України повернеться тепловсі новини дня
Політика
Україна
22.11.2021 842

Бойовики на Донбасі просять Росію дозволити призивати на військову службу росіян, - розвідка

Бойовики на Донбасі попросили Росію дозволити призвати на військову службу росіян. Крім того, окупаційні адміністрації розпочали збори резервістів.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на пресслужбу Головного управління розвідки (ГУР) Міноборони.

За даними розвідки, з 15 листопада на тимчасово окупованих територіях Донецької та Луганської областях бойовики почали збори військовозобов'язаних запасу. З резервістами проводять заняття з бойової підготовки.

Крім того, бойовики просять Росію дозволити на офіційному рівні закликати російських громадян на військову службу за контактом в "з'єднаннях і частинах" так званого 1-го і 2-го армійських корпусів.

Також зазначається, що командування Збройних сил Росії продовжує активну агітацію населення ОРДЛО для проходження військової служби. При цьому укласти контракт можуть всі охочі, включаючи кримінальників і наркозалежних.

Оценка материала:

5.00 / 1
Бойовики на Донбасі просять Росію дозволити призивати на військову службу росіян, - розвідка 5.00 5 1
Політика / Україна
22.11.2021 842
Еще материалы раздела «Україна»