<
НОВИНИ ДНЯ: Українці відповіли, що робитимуть у разі загострення або затягування війни  Як зробити різнокольорові яйця за допомогою натуральних барвників  В Україні об'єднують університети. Навіщо це роблять і хто підпаде під укрупнення  Уряд вирішив продати великий готель в центрі Києва  Лукашенко заявив, що сусідні країни "озброєні до зубів", і пригрозив "ядеркою"  Глазур для паски: 11 хитрощів для ідеального приготування  Коли Поливаний понеділок 2024 року: дата, історія та звичаї святавсі новини дня
Політика
Світ
22.11.2021 617

Байден і Путін обговорять українське питання - Лавров

Президент США Джо Байден і президент РФ Володимир Путін під час майбутніх переговорів обговорять ситуацію з Україною.

Про це в понеділок, 22 листопада, повідомив глава МЗС РФ Сергій Лавров, пише Інтерфакс.

"В плині чергового контакту між нашими президентами його час та інші параметри зараз обговорюються. Безперечно, українська тема постане так чи так", - сказав він.

Водночас Лавров відзначив, що потреби у створенні нових форматів з питань України немає.

"Є нормандський формат, і є найголовніший механізм, який реалізовує домовленості, закладені в мінському комплексі заходів і в подальших рішеннях", - сказав глава МЗС РФ.

Також він додав, що в Москві виходять із того, що США "все-таки, можливо, трохи краще розуміють нинішню ситуацію", яка є навколо українського врегулювання.

"Ну а те, що вони можуть вплинути на Київ дужче, ніж будь-хто інший - напевно, це сумнівів ні в кого не викликає", - сказав Лавров.

Оценка материала:

5.00 / 1
Байден і Путін обговорять українське питання - Лавров 5.00 5 1
Політика / Світ
22.11.2021 617
Еще материалы раздела «Світ»