<
НОВИНИ ДНЯ: Україні потрібно поповнити армію новими людьми: Годжес пояснив навіщо  Путін веде Росію до неминучого самознищення: що на це вказує вже зараз  Кожен водій має робити це перед виїздом, інакше – штраф  "У нас є надлишки". У Конгресі США закликали терміново передати Україні касетні бомби  Салат із курячим філе, омлетними млинцями та огірками: оригінальний рецепт  Графік проведення НМТ у 2024 році. Як проходитиме та що варто знати випускникам  Перший в Києві. Міноборони заявило про відкриття нового Центр рекрутингу до ЗСУвсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
23.11.2021 446

Темпи спаду хвилі коронавірусу прискорюються - Ляшко

В Україні швидшають темпи спаду хвилі коронавірусу.

Про це заявив у вівторок, 23 листопада, міністр охорони здоров'я Віктор Ляшко.

"Виявлені випадки COVID-19 та госпіталізації демонструють прискорення спаду: -20% та -19% за тиждень відповідно. Показник кількості летальних випадків також демонструє перші ознаки початку спаду: -3% за останній тиждень", - розповів він.

Водночас почало меншати навантаження на медсистему. "Резерв вільних ліжко-місць із киснем збільшився до 33,5 тис.", - відзначив Ляшко.

Також міністр наголосив на необхідності продовжувати вакцинацію.

"Україна наближається до цілей Всесвітньої організації охорони здоров'я із вакцинації – 40% дорослого населення до кінця 2021 року", - сказав він.

Оценка материала:

5.00 / 1
Темпи спаду хвилі коронавірусу прискорюються - Ляшко 5.00 5 1
Життя та Стиль / Суспільство
23.11.2021 446
Еще материалы раздела «Суспільство»